به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، محمدرضا برابی ظهر امروز در همایش "اقدامات بهداشتی و درمانی پیش بیمارستانی در حوادث غیرمترقبه"، افزود: مدیریت و اطلاع رسانی درخصوص حواث غیرمترقبه می تواند در کنترل میزان تلفات ناشی از حوادث نقش مهمی را ایفا نماید.
وی بابیان اینکه هر حادثه ای که درجهان به وقوع می پیوندد، 33 بحران به دنبال دارد، یادآورشد: توجه نکردن به بحرانهای پس از حوادث، می تواند به فاجعه تبدیل شود.
براتی، افزود: کاستن از خسارات حوادثی که براثر رخدادها و عملکردهای طبیعی به طور ناگهانی به وجود می آید، نیازمند مدیریت بحران است.
مدیرکل دفتر بازسازی و حوادث غیرمترقبه استان زنجان، پیشگیری، کاهش خطرپذیری، واکنش اضطراری، بازسازی و بهسازی را از مدیریتهای بحران بیان کرد و یادآورشد: پیشگیری، مجموعه اقداماتی است که با هدف جلوگیری از مخاطرات و یا کاهش آثار زیانبار در حوادث غیرمترقبه انجام می شود.
براتی هدف از مدیریت بحران را ارائه حداکثر خدمات امداد، تقلیل تلفات انسانی و اقتصادی، جبران، بازسازی و بازگرداندن وضعیت به قبل از بحران اعلام کرد.
برابی با بیان اینکه زنجان در مسر گسلهای شمال البرز، رودبار و گسل زنجان - سلطانیه قرار دارد، افزود: تنها در زلزله سال 69 زنجان و گیلان بیش از50 هزار نفر کشته و 60 هزار نفر زخمی شدند.
وی با بیان اینکه از تعداد 32 مورد بلایای طبیعی شناسایی شده در کشور18مورد در استان زنجان روی می دهد گفت: در زمان حاضر23شبکه لرزه نگاری در مناطق مختلف استان نصب شده است
نظر شما