۱۵ بهمن ۱۳۸۷، ۱۷:۰۶

خیران خراسان رضوی 1450 واحد آموزشی با مشارکت دولت ساختند

خیران خراسان رضوی 1450 واحد آموزشی با مشارکت دولت ساختند

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیر امور مشارکتهای مردمی سازمان آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: طی دولت نهم، خیران مدرسه ساز استان هزار و 450 واحد آموزشی با پنج هزار و 112 با کلاس با مشارکت دولت ساخته اند.

به گزارش خبرنگار مهر در نیشابور، محسن ازغندی ظهر امروز در مراسم افتتاحیه چهار آموزشگاه مهندس وکیلی خیر ساز نیشابوری افزود: چشم های ستایشگر دانش آموزان نسبت به یک هزار و 730 نفر خیراندیش مرد و 109 نفر نیک اندیش زن عضو مجمع خیران مدرسه ساز استان، پیام قدر شناسی آنان از این عنایات خداوندی است.

وی با اشاره به تحصیل یک میلیون و 150 هزار نفر دانش آموز خراسان رضوی در 11 هزار آموزشگاه، تصریح کرد: برخی از این آموزشگاه ها در مناطق محروم و روستایی فاقد برخی امکانات ابتدایی چون سرویس بهداشتی و حتی برخی مدارس شبانه روزی این مناطق فاقد حمام هستند.

مدیر امور مشارکت های مردمی سازمان آموزش و پرورش خراسان رضوی اضافه کرد: برخی دانش آموزان این مناطق از نداشتن تغذیه نامناسب، پوشاک فصل و عینک رنج می برند که تامین این نیازها از توان بودجه آموزش و پرورش خارج است و همت عالی خیران گرانقدر را می طلبد.

ازغندی با اشاره به پیشرفت های بزرگ علمی کشور که محصول تلاش دانش مندان جوان ایرانی است، خاطر نشان کرد: این کشور در زمان جنگ برای دانش ساخت گلوله دچار مشکل بود ولی الآن به مدد تربیت درست دانش آموزان که وارد عرصه تحقیقات شده اند ، ماهواره به فضا می فرستد.

مدیر امور مشارکت های مردمی سازمان آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه پایداری آیین ها و روش درست زندگی ما به خروجی آموزش و پرورش بستگی دارد، تصریح کرد: هر جامعه ای که به آموزش و پرورش فرزندانش بها دهد، فردای ارزشمندی دارد.

معاون اداره کل استان و مدیر آموزش و پرورش نیشابور هم  گفت: در گرامی داشت ایام دهه فجر انقلاب اسلامی، پنج واحد آموزشی با 51 کلاس با اعتبار یک میلیارد و 430 میلیون تومان اعتبار درشهر و بخش مرکزی نیشابور به بهره برداری رسید .

علی رضا ملکی افزود: ازاین تعداد چهار طرح توسط مهندس عبدالرضا وکیلی خیر مدرسه ساز در دو زمین ملکی آموزش و پرورش و دو زمین اهدایی  اهدایی سید جلال حسینی و حسن سه چوبی خیران مدرسه ساز احداث شده است.

وی با اشاره به اینکه دولت برای ساخت این طرح ها 690 میلیون تومان اعتبار هزینه کرده است، خاطر نشان کرد: خیر نیک اندیش وکیلی مبلغ 740 میلیون تومان اعتبار برای احداث این چهار باب واحد آموزشی اختصاص داده است.

وی محل ساخت این آموزشگاه ها را دبستان های تخریبی ابتدایی نظیری، ابتدایی شهید سید احمد عابدی (وکیلی شمار 20 )، ابتدایی  حافظ ( وکیلی شماره 21 ) و مدرسه  ابتدایی شهدای روستاهای سه چوب و خرمبک( وکیلی شماره  16 ) و ابتدایی شهید ده حبه ای بشنیج ( وکیلی شماره 17 ) عنوان کرد.

وی اظهار داشت: تا کنون در زمان دولت نهم 27 فضای آموزشی شامل 10 طرح دولتی و 17 طرح مشارکتی  خیرساز و دولتی به بهره برداری رسیده است.

مدیر  اداره آموزش و پرورش نیشابورگفت: تعداد آموزشگاه ها و کلاس های این اداره به ترتیب از 160 واحد و 822 باب در سال 57 به 454 واحد و دوهزار 560 باب افزایش یافته است که به ترتیب 284 و 311  درصد رشد نشان می دهد.

ملکی افزود: طی سه سال انقلاب ده ها فعالیت عمرانی شامل دو مرکز دارالقرآن کریم، دو کانون فرهنگی و تربیتی، سه مرکز آموزشی و رفاهی و پژوهش سرای دانش آموزی ساخته شد و در اختیار دانش آموزان و فرهنگیان قرار گرفت. 

کد خبر 828413

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha