به گزارش خبرنگار مهر، آذربایجانی، آناهیتا هولت هوفر، بابک انصاری، حسین مکاریان و حامد رضی در نشست نقد و بررسی فیلم "آب و آئینه" حضور داشتند.
آذربایجانی در ابتدای جلسه با اشاره به فضای فیلم گفت: این فیلم برای مخاطب تلویزیون ساخته شده و با تجربه اول من "روایتهای ناتمام" که با نگاه سینمایی ساخته شد، تفاوت دارد. امیدوارم نگاهی که به این فیلم میشود با در نظر گرفتن این ویژگیها باشد.
این کارگردان ادامه داد: "آب و آئینه" یک داستان ساده روستایی دارد و روایت آن پیچیده نیست. در این فیلم با یک قصه کلاسیک و سرراست روبرو هستیم، اما "روایتهای ناتمام" روایتی پیچیده داشت. از آنجا که "آب و آئینه" برای مخاطب تلویزیون ساخته شده، ساختار آن سادهتر است. این فیلم را باید با معیارهای یک فیلم تلویزیونی قضاوت کرد.
آناهیتا هولت هوفر که "آب و آئینه" اولین تجربه بازیگری اوست، در این باره گفت: من کاملا تصادفی برای این فیلم انتخاب شدم و سابقه بازیگری ندارم، اما تجربه حضور در این فیلم و همکاری با آقای آذربایجانی باعث شد به دنبال کردن این حرفه علاقمند شوم.
آذربایجانی درباره این بازیگر گفت: برای این نقش نیاز به بازیگری داشتیم که دورگه باشد. خانم هوفر در مدرسه گوته تحصیل میکرد و با نقش همخوانی داشت. از او تست بازیگری گرفتم و انتخاب شد. هرچند "آب و آئینه" اولین حضور این بازیگر مقابل دوربین است، اما او نمره قابل قبول میگیرد.
بابک انصاری بازیگر نقش اصلی این فیلم گفت: اولین بار بود با کارگردانی همکاری میکردم که فاصله سنی کمی با من داشت، اما فیلم قبلی آذربایجانی را دیده بودم و توانایی او را میشناختم. او سینما را میفهمد و نگاه متفاوت به فیلمسازی دارد. فضای واقعگرای فیلم را دوست داشتم و سعی کردم با نقش و فضای فیلم همراه شوم.
وی افزود: فضایی که آذربایجانی سر صحنه به وجود میآورد شرایط را برای بهتر شدن کار فراهم میکند."آب و آئینه" به عنوان یک فیلم تلویزیونی فیلمی متفاوت است و با تلاش و وسواس ساخته شده است. این فیلم در دو ماه در کویر تصویربرداری شد، ولی به دلیل فضای خوب کار دشواری شرایط مانع ادامه کار نمیشد.
حامد رضی، تدوینگر این فیلم گفت: "آب و آئینه" روایتی ساده دارد و در تدوین سعی کردیم به این قالب وفادار باشیم. همکاری با کیومرث پوراحمد تهیهکننده فیلم و آذربایجانی که از کارگردانهای جوان و مستعد سینمای ایران است، برایم جذاب بود.
آذربایجانی در پایان این جلسه کوتاه گفت: بخش ویدیویی از امسال به صورت مستقل برگزار میشود. این اتفاق جنبه مثبت و منفی دارد. داوری فیلمهایی که با هزینه و شرایط متفاوت ساخته میشود در یک بخش عادلانه نبود و تفکیک این بخشها فضایی ایجاد میکند تا فیلمهای ویدیویی با نمونههای مشابه مقایسه شوند.
وی ادامه داد: با این حال فیلمهای ویدیویی نیز در شرایط یکسان ساخته نمیشود. فیلم دوست عزیزم شهرام مکری با این ایده ساخته شده که در سینما اکران شود، اما "آب و آئینه" برای تلویزیون و با شرایط تولید فیلمهای تلویزیونی ساخته شده است. امیدوارم داوران و مخاطبان این آثار تفاوتها را در نظر بگیرند.
آذربایجانی گفت: جشنواره فیلم فجر جشنوارهای معتبر و ارزشمند برای سینماگران ایرانی است. امیدوارم تغییرات در بخشهای مختلف با آگاهی صورت گیرد تا به بهتر برگزار شدن این جشنواره و رشد سینمای ایران کمک کند.
"آب و آئینه" دومین اثر پوریا آذربایجانی پس از فیلم سینمایی "روایتهای ناتمام" است. این فیلم با فیلمنامه کیومرث پوراحمد و اصغر عبداللهی ساخته شده و داستان روستایی است که قنات آن مدتها پیش خشک شده است.
نظر شما