سجادی اضافه کرد: سئوال من از متولیان این طرح این است انتخاب اسامی 90 ورزشکار برتر براساس کدام معیار و شاخصی صورت گرفته و اساسا چرا قهرمانان بیشتری در دایره این انتخاب قرار نگرفتهاند؟ سئوال اساسیتر اینکه چرا اجازه ندادهایم مردم و ورزشدوستان خود بهترینهای 30 سال ورزش کشور را انتخاب کنند و با ارائه این فهرست دایره انتخابشان را محدود کردهایم و به انتخاب آنها جهت دادهایم؟
وی اضافه کرد: به نظرمی رسد متولیان این طرح نسبت به حافظه بلند مدت مردم بی اعتنا بودهاند که برخی از قهرمانان جایی در فهرست مورد نظر آقایان ندارند.
دونده استقامت کشور ادامه داد : اگر امروز چهرههای ورزشی نظیر خادم، دبیر و ساعی عضو شورای شهر هستند و پس از پایان دوران قهرمانی در مسئولیت شورای شهر و عرصه دیگری به کشور خدمت می کنند، به این دلیل است که در حافظه بلند مدت مردم جای گرفته اند و افکار عمومی حتی پس از سالها دوری از صحنه ورزش به عنوان قهرمانان ملی به آنها علاقه و اعتماد دارند.
سجادی با بیان اینکه " آیا 18 سال پوشیدن پیراهن تیم ملی، کسب 12 مدال انفرادی و 2 مدال تیمی درسطح آسیا،اولین دونده ایرانی رکورد دار آسیا در سن 19 سالگی، اولین مدال تاریخ دو صحرانوردی ایران ،ارنده تنها مدال طلای 3 هزار متر با مانع ایران در سالت 1370 ، کسب مقام چهارمی مسابقات جهانی کوبا در سال 1992 ، دو دوره حضور درمسابقات جهانی اشتوتگارت آلمان و گوتنبرگ سوئد، حضور در دو المپیک 92 بارسلون و 96 آتلانتا، دو بار عضویت در تیم منتخب آسیا و شکستن هفت رکورد ملی افتخارات کمی است که نباید نامی از من در میان 90 ورزشکار برتر بعد از انقلاب باشد؟"، تصریح کرد: شنیدهام رئیس همین شورا در پاسخ به این سئوال که چرا نامی از سجادی دراین فهرست 90 نفره وجود ندارد گفته است "چون احسان حدادی مدال طلای بازیهای آسیایی را دارد ، سجادی نمی تواند جایی در میان بهترین های بعد از انقلاب داشته باشد و اگر می خواستیم سجادی را انتخاب کنیم ، امثال او زیاد بودند".
مدیرعامل باشگاه سایپا تصریح کرد: خانم ها و آقایانی که عضو این شورا هستند و چهرههای شناخته شدهای هم در مدیریت ورزش کشورمحسوب می شوند با این انتخابات نشان دادند که درک ضعیفی از رشته سخت و طاقت فرسای دوومیدانی دارند و نظیر دوران مدیریتشان به این رشته بی توجه اند.
سجادی تاکید کرد : چرا از رشته پایه و مادر دوومیدانی تنها باید دو سهمیه (احسان حدادی و لیلا ابراهیمی) در فهرست نفرات برتر وجود داشته باشد اما از برخی رشته های پر سر و صدا و جنجالی بیش از 10 نفر در این فهرست قراربگیرند؟ آیا این اجحاف در حق رشته های پایه نیست؟
وی با بیان اینکه" آیا با وجود سازمان تربیت بدنی که متولی اصلی ورزش کشوراست، انجام اینگونه کارهای موازی نباید زیر نظر سازمان تربیت بدنی انجام شود"، تصریح کرد: با وجود کارشناسان و صاحب نظران خبره در سازمان تربیت بدنی متاسفانه گزینههای این نظرسنجی بدون درنظرگرفتن نظرات کارشناسان و صاحب نظران فدراسیونهای مربوطه و سیاست های سازمان تربیت بدنی انتخاب شدهاند و طبیعی است که نتیجه کار بدور از واقعیت و تخصص لازم باشد.
ملی پوش اسبق تیم دوومیدانی کشورمان با بیان اینکه انجام اینگونه انتخابات باید از طریق "بانک اطلاعاتی" ورزشکاران انجام شود، تصریح کرد: برای جلوگیری از هرگونه اجحاف و بی عدالتی در حق ورزشکاران کشور باید بانک اطلاعاتی ورزشکاران تاسیس و قهرمانان کشور بر اساس رکوردشکنی، مدال آوری، کیفیت فنی، عرق ملی، رفتارجوانمردانه، مسئولیت پذیری اجتماعی ، مقبولیت اجتماعی و دیگر شاخصها دسته بندی شوند تا در اینگونه انتخابات با قهرمانان کشور سلیقهای و شخصی برخورد نشود.
وی با بیان اینکه "احساس می کنم حق من در این نظرسنجی عمدا نادیده گرفته شده" اظهار داشت : امیدوارم این انتخاب ابزاری و جناحی نبوده باشد و مدیران شورای مرکزی این طرح نخواهند از ورزشکاران استفاده ابزاری بکنند.
سجادی در پایان تصریح کرد : درطول دوره ای که درعرصه ورزش حضور داشتم با سختیها، کمبودها وبی توجهیهای بسیاری روبرو بوده ام و برای تبدیل شدن به یک ورزشکارملی به معنای واقعی ریاضت کشیده ام و افتخارم این است که پس از سالها هنوز 6 رکورد ملی ام پابرجاست و توانسته ام در رشته دوومیدانی خودم را در سطح اول کشورمطرح کنم و در کنارتحصیلات عالیه امروز یکی از مدیران ورزشی باشم که اعتقاد دارم دراین عرصه نیزکارهایی که انجام داده ام کمتر از افتخارات دوران قهرمانی ام نبوده و در این میان تنها دلگرمی ام پس از سالهای قهرمانی، چشمان بیدار و وجدان های آگاهی است که هرگز تلاش قهرمانان ملی را فراموش نمی کنند.
نظر شما