مهندس حمید سیادت موسوی با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: ظرفیت جابجایی مونوریل در حد جابجایی اتوبوس هاست و با عنایت به سیاست ترافیکی شهرداری تهران که به دنبال جابجایی انبوه با حداقل هزینه هاست، مونوریل پاسخگوی شهر تهران نیست.
این کارشناس ترافیک گفت: اما اگر از مونوریل خواسته های دیگری مانند پروژه توریستی داشته باشیم در آن صورت بحث غیر حمل و نقلی مطرح شده و بحث کارشناسانه ترافیکی فقط به مکان یابی محدود می شود.
چندی پیش وزارت کشور از گنجاندن پروژه مترو در طرح جامع شهر تهران خبر داده بود که با واکنش شهرداری و شورای شهر تهران مواجه شد و همچنان این کشمکش ادامه دارد.
سیادت موسوی در این باره تصریح کرد: به نظر من اگر کار احداث مونوریل را ادامه دهیم با مشکلات زیاد ترافیکی مواجه خواهیم شد. جرا که تحمیل هزینه بسیار بدون کاربری مناسب است.
کارشناس ترافیک شهری همچنین گفت: آخرین مونوریل ساخته شده در جهان، مونوریل جزایر سه گانه نخیل دوبی است که علیرغم هزینه های بسیار، ظرفیت آن دو هزار و 500 نفر ساعت است و در صورت اتمام این ظرفیت به شش هزار خواهد رسید. در حالیکه ظرفیت کنونی متروی تهران در هر ساعت بیش از 40 هزار نفر است.
سیادت موسوی ادامه داد: این نشان می دهد که تهران به دنبال حمل ونقل انبوه بوده و با توجه به هزینه های سنگین ترافیک و تبعات آن مانند آلودگی هوا، اتلاف وقت مردم و... باید به سراغ سیستم های اقتصادی و به صرفه برویم و مونوریل نمی تواند جوابگوی این سیستم باشد.
نظر شما