ولی الله صالحی در گفتگو با مهر کارفرمایان را مسئولان مستقیم ایجاد و حفظ امنیت شغلی کارگران اعلام کرد و گفت: اینکه برخی از کارفرمایان بخواهند این امر را وظیفه دولت بدانند درست نیست و کارفرمایان در این ارتباط مسئول هستند.
عضو شورای عالی کار در این زمینه که برخی از کارفرمایان وظیفه ایجاد امنیت شغلی را بر عهده دولت می گذارند، اظهار داشت: اگر کارفرمایی علاقمند به حفظ ارزشهای کاری کارگر باشد و در این خصوص دارای سابقه کار باشد می داند که خود اوست که باید امنیت شغلی کارگر را فراهم کند.
صالحی توضیح داد: کارگر به عنوان اولین نهاده در تولید محسوب می شود و این مساله که کارگر به چه میزان از سوی کارفرما مورد توجه باشد بر میزان بهره وری و افزایش راندمان کار وی تاثیر مثبت دارد.
وی خاطر نشان کرد: برای تامین امنیت شغلی و افزایش ضریب ادامه کار کارگران در بنگاهها و واحدهای تولیدی باید قواعد جدیدی تعریف شود تا از این طریق هر شخصی که اقدام به راه اندازی واحد تولیدی می کند این قواعد را در کارش لحاظ کند.
به گفته این مقام کارگری مسائل مهمی مانند بیمه بیکاری، فراهم شدن شرایط استفاده کارگران از خدمات درمانی و بیمه ای از جمله موارد بسیار مهمی است که باید توسط کارفرمایان دنبال شود و از این طریق کارگران خود را مورد حمایت همه جانبه قرار دهند.
صالحی با اشاره به مشکلات معیشتی برخی کارگران خاطر نشان کرد: متاسفانه وجود قراردادهای سفید امضا که توسط برخی کارفرمایان مورد استفاده قرار می گیرد از ارزش کار کارفرمایان واقعی و کارآفرینان کاسته است. صالحی تاکید کرد: در شرایط فعلی کارفرمایان مسئول مستقیم ایجاد امنیت شغلی برای کارگران محسوب می شوند که در این ارتباط باید وظیفه هدایت نیروی کار و آموزش را نیز به آن افزود.
نظر شما