۲۰ بهمن ۱۳۸۷، ۲۰:۵۸

سخنان متفاوت علی احمدی:

منتقدم وابایی از انتقادندارم /ماهواره،اینترنت وصداو سیما رقبای ماهستند

منتقدم وابایی از انتقادندارم /ماهواره،اینترنت وصداو سیما رقبای ماهستند

وزیر آموزش و پرورش گفت که بودجه این وزارتخانه در دولت نهم افزایش پیدا کرده اما دامنه نیازهای آموزش و پرورش آنقدر وسیع است که این میزان بودجه نیز پاسخگو نبوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا علی احمدی در نشست خبری که عصر امروز در محل خبرگزاری دانش آموزی " پانا " برگزار شد، در پاسخ به سئوالی مبنی براینکه چرا هزینه ایاب و ذهاب دانش آموزان معلول پرداخت نشد، گفت: ما در کشورمان توقعات را بالا می بریم. آموزش و پرورش باید به دانش آموزان معلول آموزش بدهد، توانبخشی آنها را نیز انجام دهد، هزینه ایاب و ذهاب را هم تامین کند و حتی برای آنها کمک هزینه در بانک ذخیره کند.

وزیرآموزش و پرورش با طرح این سئوال که در چند کشورهمه این خدمات به معلولان ارائه می شود اظهار داشت: هزینه جابه جایی دانش آموزان به خاطر بالا رفتن هزینه سوخت افزایش یافته ولی با این حال تامین شد ولی کافی نبود.

وی ادامه داد: سئوال جدی که من دارم این است که چرا باید آموزش و پرورش همه این فعالیتها را برای معلولان انجام دهد؟ بعد هم کسری بودجه داشته باشد. به هر حال باید اولویتها را در نظر بگیریم.

وزیرآموزش و پرورش در پاسخ به این سئوال که تعامل این وزارتخانه با کانون صنفی معلمان در این مدت رضایتبخش نبوده  تصریح کرد: چون در این کانونها به جای مسائل صنفی دیدگاه سیاسی وجود دارد. هرچقدر به انتخابات ریاست جمهوری نزدیک می شویم این مسائل بیشتر می شود و این ربطی به تعامل یا عدم تعامل ندارد.

علی احمدی افزود: ما با این کانونها تعامل داریم ولی اگر زمانی حس کنیم که برخی از آنها سرنوشتشان را با خارج از کشور گره بزنند این تعامل را برهم می زنیم.

وزیرآموزش و پرورش در ادامه به استخدام 10 هزار نیروی پرورشی و تربیت بدنی و معلمان حق التدریس اشاره کرد و اظهار داشت: سازمان آموزش و پرورش استانها در حال صدور احکام این افراد که در آزمون استخدامی سال گذشته این وزارتخانه قبول شدند هستند.

راه اندازی دوره دکترای دانشگاه شهید رجایی

وی با بیان اینکه یکی از محورهای مهم مورد توجه آموزش و پرورش ارتقای سطح توانمندی و دانش فرهنگیان در قالب آموزش های کوتاه و بلند مدت است، افزود: اگرچه واقعیتهای تلخی در این باره وجود داشت که در حال غلبه بر آنها هستیم.

علی احمدی ادامه داد: درگذشته دانشگاههای تربیت معلم تا سطح کاردانی را تحت پوشش قرارمی دادند که حالا تبدیل به کارشناسی ناپیوسته رسیده است، ضمن اینکه آموزشکده های فنی و حرفه ای نیز به آن اضافه شده اند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه سطح علمی دانشگاه شهید رجایی در طول این مدت از کارشناسی به کارشناسی ارشد رسید، گفت: هم اکنون این دانشگاه خود را برای اخذ مجوز برگزاری دوره دکترا نیز آماده می کند و همچنین دفتر ارتقای حرفه ای معلمان نیز در راستای این فعالیتها آموزشهایی را طراحی می کند.

وی  از امضای تفاهم نامه با دانشگاه های امیرکبیر، علم و صنعت، جامع علمی کاربردی و پیام نور در راستای ارتقای علمی فرهنگیان خبرداد و افزود: تسهیلاتی در طرح فراگیر پیام نور برای فرهنگیان ایجاد شده است که می توانند از آن استفاده کنند.

وزیر منتقد هستم و ابایی از انتقادها ندارم

علی احمدی در پاسخ به سئوال خبرنگاری که عنوان کرد در کنار عملکرد مثبت آموزش و پرورش در 30 سال گذشته، نقاط منفی آن را نیز ذکر کنید اظهارداشت: اگر کسی سخنان من را به خوبی رصد کند می بیند که همه من را به عنوان وزیرمنتقد می شناسند و ابایی از طرح نارساییهای موجود در آموزش و پرورش ندارم

وزیرآموزش و پرورش  با اشاره اینکه در سخنان خود در مجلس انواع چالشهای وزارت آموزش و پرورش مطرح کرده و راه حلهای آن را نیز عنوان نموده است، گفت: اما خیلی از موضوعات در جامعه ما تغییر یافته که باید مردم آن را باور کنند و خود را برای پاسخگویی نسبت به آن آماده کنند.

وی افزود: قطعا مدارس ما نسبت به گذشته از نظر ایجاد جاذبه برای دانش آموزان بهتر شده ولی ما رقیب هایی همچون ماهواره، اینترنت و صدا و سیما پیدا کردیم و آنها جذابیت هایی دارند که مدارس ما ندارند و اگر سئوال شود که آموزش و پرورش مقصر است باید گفت قطعا نه! چرا که دوره عوض شده است. کدام کشور توانسته برای موج ایجاد شده توسط ماهواره ها و فضای مجازی برنامه جامعی داشته باشد که حالا آموزش و پرورش نفر دوم باشد.

علی احمدی با بیان اینکه آموزش و پرورش دوره مدارس 4 شیفته را گذرانده و حالا به دو نوبته رسیده است افزود: این عیب نیست که مدارس دونوبته است چرا که نسبت به گذشته پیشرفت کرده است.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: باید بگویم این وزارتخانه محدودیتهایی دارد که بخشی از مربوط به خود وزارتخانه و بخش دیگر مربوط به سازمانهای بیرونی است.

وی همچنین از رسانه ها خواست که بگویند دلیل اصلی کسری بودجه و استیضاح مداوم وزرای پیشین آموزش و پرورش چیست.

بودجه آموزش و پرورش براساس فروش نفت و تحت تاثیر بحران اقتصادی است  

به گزارش مهر علی احمدی درباره بودجه وزارت آموزش و پرورش گفت: بودجه این وزارتخانه در دولت نهم افزایش پیدا کرده اما دامنه نیازهای آموزش و پرورش آنقدر وسیع است که این میزان بودجه نیز پاسخگو نبوده است.

وزیرآموزش و پرورش با اشاره به اینکه این وزارتخانه برنامه های جدید فراوانی دارد که برخی از آنها تکلیف قانونی هستند و برخی دیگر جزو برنامه های مهم آموزش و پرورش هستند افزود: این نیازها به منابع اعتباری جدید نیاز دارد که در سالهای قبل متفاوت بوده و بودجه وزارت آموزش و پرورش براساس مقدورات کشور و با توجه به قیمت نفت و بحران اقتصادی تصویب می شود.

کد خبر 831420

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha