حجت الاسلام علی هاشمی در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک افزود: امور این اطلس از دو ماه گذشته آغاز شده و در این مدت کمیته های علمی، اجرایی، مالی و اطلاع رسانی تشکیل شده است.
وی اضافه کرد: کمیته علمی این ستاد ترکیبی منطقی از وجود 10 تن از استادان دانشگاه های این استان در تخصص های زبان شناسی، ادبیات فارسی، معارف و علوم تربیتی، جامعه شناسی، مردم شناسی و فرهنگ توده ها و زبان انگلیسی است.
وی گفت: در نشست های کمیته علمی ستاد طرح اطلس فرهنگی استان مقرر شده 110 موضوع مورد مطالعه عمیق قرار گیرد که تاریخ، فرهنگ، ابنیه مذهبی و مساجد، مشاهیر، سیمای گردشگری، ادبیات، صنعت، توسعه فرهنگی، استانداردهای فرهنگی و فضاهای موجود، فرهنگ زیر ساختهای کتاب و کتابشناسی، جلوه های ایثار و شهادت و فرهنگ رسانه ای استان بخشی از این مطالعات را تشکیل می دهد.
حجت الاسلام هاشمی گفت: اطلس فرهنگی این استان تنها نوشته و مکتوب نخواهد بود بلکه در کنار آن یک فیلم مدون از تمام قابلیتهای استان تهیه و ضمیمه می شود.
وی با اشاره به اینکه در این طرح، تمام هویت های فرهنگی این استان به دو زبان فارسی و انگلیسی منتشر می شود، خاطرنشان کرد: مباحث کارشناسی طرح تهیه اطلس فرهنگی در دو گروه کمیته علمی و کمیته کارشناسی بررسی می شود و در تهیه این مجموعه حدود 20 محقق، نویسنده و پژوهشگر همکاری دارند.
نظر شما