ابوالقاسم مختاری در گفتگو با خبرنگار مهر در کاشمر با بیان اینکه خیرین در بخش درمان هم می توانند گره گشای بسیاری از کارها در بخش درمان باشند، افزود: تصور اینکه بهداشت و درمان فقط توسط دولت اداره می شود موجب شده که خیرین کمتر به بخش درمان اهمیت بدهند.
مختاری با بیان اینکه هزینه هر دستگاه دیالیز شبی 15 میلیون تومان است، گفت: خیرین در این قسمت می توانند کمک شایانی به بیماران کلیوی با خرید این دستگاهها انجام بدهند.
وی با بیان اینکه بیمارستان شهید مدرس کاشمر دارای ساختمان قدیمی است که فقط بازسازی در آن انجام می گیرد، گفت: با کمک خیرین می توانیم بخش های درمانی دیالیز، قلب و بخشهای دیگر را توسعه دهیم.
وی گفت: بیشتر هزینه های تعمیرات و تجهیزات از محل درآمدهای بیمارستان تهیه می شود که درآمدهای پایین بیمارستان در تجهیز و تعمیرات ما را با شکل روبرو کرده است.
دکتر مختاری از شروع به کار جلب مشارکت مردمی و شناسایی خیرین در شبکه بهداشت و درمان کاشمر خبر داد و گفت: تاکنون بیشترین جلب مشارکتها در روستاها بوده است که با اهدا زمین توانسته ایم به ساخت خانه بهداشت اقدام کنیم.
وی از وجود خانه بهداشت در بیشتر روستاهای شهرستان خبر داد و گفت: در روستاهایی که به علت کمی جمیعت خانه بهداشت ندارند با اعزام و کمتر در هفته ای دو بار به آنها خدمات رسانی می شود.
مختاری وجود بیمه ها را جهت بیماران بسیار ارزشمند دانست و گفت: این خدمات در صورتی مقبول قرار می گیرد که در قبال خدمات، بیمه ها به پرداخت بدهی خود به بیمارستانها زودتر اقدام کنند که با این کار بسیاری از مشکلات بیمارستانها حل می گردد.
وی در پایان از افتتاح بخش سی تی اسکن بیمارستان حضرت ابوالفضل که از دور اول سفر ریاست جمهور به شهرستان می باشد خبر داد و گفت: با راه اندازی این بخش مشکلات بسیاری از مردم منطقه و شهرهای همجوار خلیل آباد، بردسکن و مه ولات در اعزام به شهرهای دیگر رفع خواهد شد.
نظر شما