علیرضا پوربصیر در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: تولید غذاهای حلال در کشورهای اسلامی، غذاهای مطابق عادات مردم مناطق مختلف و غذاهای مخصوص بیماران چاق از دیگر رویکردهای نوین جهانی در خصوص غذاهای موردنیاز و مطلوب است.
وی ادامه داد: تولید غذاهای ارگانیک (غذاهای عاری از سم و مواد مضر)، غذاهای دارای خواص درمانی، غذاهای سالم (earthy food) شامل مواردی از قبیل فرآورده های گیاهی، کم کالری، غنی از مواد مغذی و فیبر و آب میوه ها و نیز غذاهای آماده مصرف از جمله سوپهای آماده، آب میوه های قابل بازسازی از دیگر رویکردهای نوین جهانی است.
این مسئول از کاربرد بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی به عنوان یک امر مهم یاد کرد و بیان داشت: بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی آن قدر اهمیت دارد که به یکی از رویکردهای نوین در بخش صنایع غذایی تبدیل شده که دلیل این امر، پی بردن به اهمیت این دو علم در پیشرفت بسیاری از بخشهای صنعتی است.
مدیرکل دفتر صنایع تبدیلی و تکمیلی معاونت آب، خاک و صنایع وزارت جهاد کشاورزی افزود: تولید ترکیبات غذایی از جمله طعم دهنده ها، امولسیفایرها، کالچرها، آنزیمها، پایدار کننده ها، پکتین و ...، استفاده از تکنولوژیهای مدرن (high technology) در فرآوری محصولات کشاورزی و نیز توجه به به کارگیری نیروهای متخصص از دیگر مواردی است که این روزها به عنوان رویکرد جهانی مطرح شده است.
پوربصیر خاطرنشان کرد: گسترش R@D در واحدهای تولیدی (واحدهای تحقیق و توسعه) و به کارگیری سیستمهای ISO ،HACCP و ...(از استانداردهای جهانی) از رویکردهای جهانی مهم در بخش صنایع غذایی است.
نظر شما