به گزارش خبرگزاری مهر، پرویز کرمی به ستاد خبری دومین جشنواره سراسری اعتیاد و رسانه گفت: تلاش ما این است که از پتانسیل هنر و ایدههای سازنده، اصلاحگرایانه و پیشگیرانه هنرمندان در کنار ابزارهای مدرنی چون رسانههای ارتباط جمعی، رادیو، تلویزیون، هنر صنعت سینما و پویانمایی در اشکال مختلف استفاده کنیم و ضمن آگاه کردن جامعه و مردم از خطرهای در پیش رو راههای مقابله و مقاومت در مقابل این خطرها را به آنها آموزش دهیم.
او تداوم ارائه اطلاعات مفید و سازنده برای آگاهسازی جامعه در مقابله با مواد مخدر را ضروری دانست و افزود: البته باید توجه داشت میزان ورود اطلاعات به جامعه نیز باید کنترل شده باشد. نباید در برههای از زمان تمام اطلاعات را به جامعه تزریق کرد و در برههای دیگر هیچ اطلاعاتی به مردم داده نشود؛ این نیز خود لطمه زننده است.
عضو شورای سیاستگذاری دومین جشنواره سراسری اعتیاد و رسانه با اشاره به اینکه فرهنگسازی یکی از عوامل مهم پیشگیری از اعتیاد است، ادامه داد: همانطور که درباره معضلات راهنمایی و رانندگی انواع انیمیشن و فیلمهای کوتاه ساخته میشود، باید به اعتیاد نیز از این زاویه که اقبال عمومی را در پی داشته نگریسته شود.
کرمی اعتیاد را مرگ خاموش دانست و گفت: سازمان ملل متحد به استناد آمار اعتیاد و مواد مخدر را به اندازه فقر، تخریب محیط زیست و استفاده از سلاح کشتار جمعی چهارمین بحران خانمانسوز بشر عنوان کرده است. چرا که تجارت مواد مخدر سالیانه بیش از دو هزار میلیارد دلار سود دارد و پس از تجارت نفت، گردشگری و فروش سلاح قرار میگیرد.
نماینده وزارت ارشاد در ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به برپایی دومین جشنواره اعتیاد و رسانه در اسفندماه امسال گفت: بعد از اجرای موفق اولین دوره جشنواره با محوریت رسانههای مکتوب امسال آن را به رسانههای دیداری و شنیداری در قالب مستند و پویانمایی اختصاص دادیم. اولویت امسال پیشگیری از اعتیاد است که در آثار هنری این محورها را در نظر میگیریم.
وی در ادامه به حمایت از هنرمندانی که اقدام به تولید آثار هنری با موضوع اعتیاد میکنند اشاره کرد و گفت: دبیرخانه فرهنگ آموزش و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در وزارت ارشاد به عنوان اتاق فکر عمل میکند که در آن هنرمندان میتوانند با وزیر ارشاد تعامل بسیار داشته باشند و وزارتخانه نیز از تولید آثار از سوی هنرمندان با موضوع اعتیاد حمایت میکند.
نظر شما