محمد اکبرنژاد در گفتگو با خبرنگار مهر در یزد اظهار داشت: فنی حرفه ای استان یزد در رویکرد جدید خود به دنبال کاهش این آموزشگاهها و افزودن بر تعداد آموزشگاههایی نظیر خدمات کشاورزی و تولیدات این بخش است.
وی با اشاره به اینکه بیشترین تخلفات نیز در آموزشگاههای آرایش و پیرایش زنانه صورت می گیرد، بیان داشت: به نظر می رسد این آموزشها اشباع شده و استان یزد نیازمند مراکز آموزشی کارآمدتری است.
اکبرنژاد همچنین ادامه داد: شهرستانهای مختلف استان یزد در بسیاری از رشته ها نظیر فرآوری محصولات کشاورزی قابلیت بسیار بالایی دارد که در صورت استفاده از آن علاوه بر جلوگیری از خارج شدن محصولات کشاورزی از چرخه مصرف، برای تعداد زیادی از مردم روستاها اشتغال ایجاد می کند.
وی با اشاره به مصداقهای بارز این ظرفیتها عنوان کرد: در بسیاری از روستاهای استان میزان قابل توجهی خرما،انگور، زردآلو و بسیاری محصولات دیگر تولید می شود که آموزش افراد برای تهیه کشمش، برگه و ... می تواند گام موثری در استفاده بهینه از محصولات کشاورزی همچنین ارتقا وضعیت معیشتی مردم روستاها باشد.
این مسئول در بخش دیگری از این گفتگو با اشاره به اینکه رشته های فنی حرفه ای هم اکنون بر اساس تقاضا محوری دایر می شود، بیان داشت: تاکنون 58 رشته به دلیل عدم تقاضا برای آموزش حذف شده که به ازای آنها رشته های جدید در آموزشگاههای فنی حرفه ای ارائه می شود.
نظر شما