به گزارش خبرنگار مهر در مشهد مرتضی فرجی ظهر امروز در نشست بررسی مشکلات فرش در مشهد افزود: کارگاههای متمرکز و غیرمتمرکز با هدف هدایت و کنترل بافندگان تشکیل شده است.
رئیس مرکز ملی فرش ایران با بیان اینکه در گذشته وزارتخانههای مختلفی در عرصه صنعت فرش فعالیت میکردند تصریح کرد: با تصمیم دولت که باید کارهای حاکمیتی از کارهای تصدیگری و بنگاهی جدا شود و این کار به بخش خصوصی اگذار شود، در حال حاضر تقریبا صنعت فرش متعلق به بخش خصوصی است و مرکز ملی فرش در عرصه حاکمیتی زیر نظر وزارت بازرگانی فعالیت میکند.
فرجی با اشاره به مشکلات صنعت فرش در کشور گفت: سنتی بودن صنعت فرش در کشور باعث شده که پس از گذشت سالها فرشها با همان سبک قدیمی و گذشته بافته شود و با دانش روز در راستای بهرهوری و توسعه این هنر همخوانی نداشته باشد.
وی با بیان اینکه صنعت فرش یک کار تخصصی است، گفت: اکثر تولیدکنندگان بدون توجه به رویکرد بازار محصولی تولید میکنند که با عدم تقاضا مواجه میشوند، بحث رکود نیز در کنار این موضوع مضاعف میشود.
رئیس مرکز ملی فرش ایران گفت: رویکرد مرکز ملی فرش در بحث بازار، خودکفایی تولیدکنندگان و فعالان صنعت فرش بدون نیاز به کمکهای دولتی و استفاده از فارغالتحصیلان رشته فرش و کارشناسان بازاریابی با خلاقیت، نوآوری و دانشمحور است تا در بحث فروش تولیدات با مشکلات کمتری مواجه شویم.
نظر شما