به گزارش خبرگزاری مهر، سازندگان این پایگاه که ایستگاه پرنسس الیزابت نامیده می شود اعلام کردند در صورتی که این ایستگاه بتواند بر انرژی باد و یا خورشید تکیه کند می تواند انتقاداتی که در رابطه با عدم امکان انرژی جایگزین در مناطق سردسیر وجود دارد را خنثی کند.
به اعتقاد متخصصان زمانی که بتوان چنین پایگاهی را در سردترین نقطه زمین بنا کرد می توان از انرژی های جایگزین در هر نقطه دیگری از سیاره سبز استفاده کرد زیرا انسان گنجایش، تکنولوژی و دانش کافی را برای تغییر جهان در اختیار دارد.
به گفته دانشمندان صفحه های خورشیدی موجود در آنتراکتیک در طول سال قادر به جمع آوری انرژی است که میزان آن نسبت به بسیاری از نقاط اروپا بسیار قابل مقایسه خواهد بود.
بر اساس گزارشها ساخت پایگاه مطالعاتی پرنس الیزابت دو سال به طول انجامیده و بدنه آن از صفحات فولادی ساخته شده است. در این پایگاه دانشمندان با استفاده از میکروارگانیزمها و تجزیه کننده ها از پسماندهای آب، آب قابل استفاده به دست می آورند.
همچنین انرژی این ایستگاه از توربینهای بادی نصب شده بر روی کوه های اطراف و صفحات خورشیدی نصب شده بر روی سه ساختمان تامین شده و حرارت و انرژی مورد نیاز ساکنان این ایستگاه را بدون انتشار گاز دی اکسید کربن و یا دیگر گازهای گلخانه ای فراهم می آورد.
گرمای جهانی ناشی از انتشار گازهای گلخانه ای در سالهای اخیر تلاش دولتها را به منظور ارائه منابع جایگزین انرژی بر انگیخته است. انرژی باد و خورشید دو گونه از این منابع هستند که تا به حال گسترش خوبی داشته اند.
بر اساس گزارش رویترز، دانشمندان با کنترل روند گرمای جهانی پیش بینی می کنند این افزایش حرارت می تواند ذوب شدن یخهای منطقه آنتراکتیکا که به عنوان بزرگترین مخزن آب پاک جهان شناسایی می شود را تسریع کرده و در نتیجه سطح آب دریاها را افزایش دهد. در صورتیکه تمامی یخهای این منطقه ذوب شوند سطح آب دریاها 57 متر افزایش خواهد یافت و این افزایش سطح می تواند جان بالغ بر 146 میلیون از ساکنین ساحلی را با تهدید جدی مواجه کند.
نظر شما