۲۹ بهمن ۱۳۸۷، ۱۷:۱۷

شهرستان میاندوآب نیاز به ایجادآموزشگاه آزاد علمی دارد

ارومیه - خبرگزاری مهر: فرماندار میاندوآب گفت: آموزشگاه های علمی میاندوآب جوابگوی نیاز شهرستان نیست.

به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، مجید سیف ‌حقیقت ظهر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش آذربایجان ‌غربی با بیان اینکه برای پاسخگویی مطلوب به نیاز علمی، آموزشی و زبان خارجه مردم، میاندوآب به 330 آموزشگاه علمی نیاز دارد، تصریح کرد: در حال حاضر در این شهرستان 225 آموزشگاه آزاد علمی و زبان خارجه وجود دارد که جوابگوی نیاز شهرستان نیست.

فرماندار میاندوآب با اشاره به اهمیت توسعه آموزشگاه‌های علمی آزاد و زبان‌های خارجی گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون برای 16 مرکز علمی آزاد و زبان‌های خارجی در این شهرستان مجوز صادر شده است.

وی با اشاره به اینکه 81 درصد فضاهای آموزشی شهرستان فاقد دیوار محوطه هستند، بیان داشت: عدم اختصاص اعتبار برای تملک فضاهای آموزشی تعیین شده در طرح تفصیلی، نبود مدرسه غیرانتفاعی مستحکم از دیگر مشکلات آموزش و پرورش میاندوآب است.

وی افزود: در حال حاضر در سطح شهرستان میاندوآب 17 مدرسه غیرانتفاعی با جمعیت دانش‌آموزی دو هزار و 510 دانش‌آموز فعال است.

فرماندار میاندوآب احداث مجتمع‌های شبانه‌روزی در روستاهای میاندوآب، آموزشکده فنی و حرفه‌ای، هنرستان کشاورزی، اردوگاه شهید چمران و سالن ورزشی در مدارس مرکز شهر را از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده برای سال آینده برشمرد.

وی خاطر نشان کرد: سال گذشته شورای آموزش و پرورش میاندوآب 12 جلسه با 113 مصوبه داشت که از این تعداد 83 مصوبه عملیاتی شد.

همچنین در این جلسه معاون آموزشی نهضت سوادآموزی آذربایجان ‌غربی با اشاره به طرح برنامه راهبردی نهضت سوادآموزی به منظور پایان بی‌سوادی در استان گفت: گروه هدف این طرح افراد زیر 50 سال هستند که با اجرای طرح راهبردی نهضت سوادآموزی 316 هزار و 910 نفر در رده سنی شش تا 49 سال تحت پوشش این طرح قرار می گیرند.

عبادی اعتبار مورد نیاز برای اجرای این طرح را 214 میلیارد و 600 میلیون ریال عنوان کرد و اظهار داشت: برای رسیدن به هدف راهبردای ریشه کنی بی سوادی باید این میزان اعتبار از محل اعتبارات ملی، استانی و جاری دستگاه های مرتبط تامین شود.

معاون آموزشی نهضت سوادآموزی آذربایجان ‌غربی نرخ باسوادی استان در سال 55 را 38.26 درصد اعلام کرد و ادامه داد: این رقم هم اکنون با 39.54 درصد رشد به رقم 77.77 درصد رسیده است.

وی گفت: نرخ باسوادی استان در رده‌های سنی مختلف از میانگین کشوری پایین‌تر است.

عبادی در پایان از برگزاری جشن پایان بی‌سوادی در 362 روستا و یک شهر در استان در دو سال گذشته خبر داد و خاطر نشان کرد: امیدواریم با اجرای طرح راهبردی در شش سال آینده جشن ریشه‌کنی بی‌سوادی در سطح تمام شهرها و روستاهای استان برگزار شود.

کد خبر 835828

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha