۳۰ بهمن ۱۳۸۷، ۱۴:۳۶

رئیس کمیته انضباطی:

چیزی به نام تهدید وجود ندارد/ نیازی به پیگیری بازی بانوان استقلال نبود

چیزی به نام تهدید وجود ندارد/ نیازی به پیگیری بازی بانوان استقلال نبود

مجتبی شریفی با بیان اینکه کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تلاش می کند در کنار دوستی و رفاقت قانون را اجرا کند گفت: در فدراسیون فوتبال چیزی به نام تهدید وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی شریفی رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ، در نشست خبری این کمیته که ظهر امروز در محل روابط عمومی فدراسیون برگزار شد ضمن بیان این مطلب افزود: در کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال چیزی به نام تهدید وجود ندارد. ما در جلسه ای که پیش از برگزاری دربی شهر تهران و جلسه ای که با بازیکنان پرسپولیس و استقلال داشتیم هم اندیشی هر چه بهتر برگزار کردن این مسابقه مد نظرماست. همانطور که عنوان شده بود نام این جلسه هم اندیشی بود نه جلسه هم ضربی و کتک زدن. ما سعی مان بر این بود که چه کنیم تا ظرفیت های دربی بالا رود و در عین حال بی نظمی های زمین مسابقه به سکوها نرود.

رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال با اذعان به این که کمیته متبوعش به بازیکنان فشار نمی آورد تا موارد انضباطی را رعایت کنند افزود: من با تمام بازیکنان رابطه خوبی دارم و با آنها رفیق هستم. اما در عین رفاقت با افراد متخلف نیز برخورد می کنم. من پیش از برگزاری دربی به بازیکنان پرسپولیس و استقلال عنوان کردم که من با همه شما مهربان هستم اما در این مسابقه عملی خلاف قانون از سوی شما سر بزند و یا عامل تحریک و خشونت در بازی بشوید تا آخر فصل محروم خواهید شد. همین شد که در دربی شهر تهران بازیکنان علاوه بر احترام به یکدیگر به رای داور نیز احترام گذاشتند.

رئیس کمیته انضابطی فدراسیون فوتبال در پاسخ به این سوال که کمیته انضباطی با جریمه کردن مازیار زارع  در امر داوری دخالت کرده است، گفتَ: زارع به خاطر در آوردن پیراهنش بعد از زدن گل به تیم استقلال بر اساس ماده 34 آیین نامه انضباطی جریمه شد.

شریفی در ادامه افزود: درهر کشور مسائل عرفی مطرح است و فردی که بر خلاف عرف حاکم بر جامعه عملی را مرتکب شود رفتار او مصادق حرکت غیر ورزشی و عرف جامعه است که کمیته انضباطی این اجازه را دارد که بر اساس آیین نامه با فرد متخلف برخورد کند.

وی با تاکید بر اینکه زارع در بازی استقلال پرسپولیس مرتکب حرکتی غیر ورزشی نشد در پاسخ به این سئوال که چرا با آرش برهانی که ابتدا پیراهن حقیقی را کشید برخورد نشد، گفت: درست است که ابتدا برهانی پیراهن حقیقی را کشید اما کمیته انضباطی بر اساس َآیین نامه اجازه ورود در این مسائل را ندارد اما زمانی که حقیقی برای جدا کردن خود از بحرانی از آرنج خود استفاده کرد و به سینه مهاجم استقلال کوبید ما این حق را داریم که بر اساس َآیین نامه با فرد متخلف برخورد کنیم.

رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در مورد اینکه چرا این کمیته در خصوص بازی دو تیم بانوان استقلال و تیم نوجوانان این باشگاه ورود نکرد گفت: در زمان برگزاری این بازی من در خارج از کشور بودم. با این حال اولین کسی بودم که برای پیگیری این قضیه با فدراسیون فوتبال تماس گرفتم و زمانی هم بازگشتم پیگیری این موضوع شدم اما با خبر شدم که باشگاه استقلال تیم بانوان خود را منحل کرده است و مربی و بازیکنان را نیز اخراج کرده است. با این حال باید با چه تیمی برخورد می کردیم.

وی افزود: برای تیمی که منحل شده بود دیگر نیازی به پیگیری نبود. البته باید در نظر داشته باشیم که از نظر حقوق بین الملل پرداختن به این موضوع بیش از این درست نبود.

خبرنگاری از شریفی پرسید کمیته انضباطی درآمد حاصله از جریمه مربیان و بازیکنان و باشگاهها را در کجا صرف می کند؟ که وی در پاسخ گفت: ما در مورد جریمه ها دخالتی نداریم. جریمه هایی که غیر از لیگ برتر باشد به حساب کمیته مسابقات و فدراسیون فوتبال واریز می شود و جریمه تیم های لیگ برتری نیز به سازمان لیگ تعلق می گیرد که همه آنها صرف امور جاری فدراسیون می شود.

استفاده از لیزر برای برهم زدن تمرکز دروازه بانان محور پرسش دیگر خبرنگاران از شریفی بود که وی در پاسخ به آن گفت: در ماده 71 آیین نامه انضباطی به موردی بی انضباطی هواداران می گویند که قبل ، در حین و بعد از مسابقه مواردی صورت گیرد که مستوجب جریمه باشد.

وی ادامه داد: یکی از مصادیق آن استفاده از لیزر است که هواداران برخی تیم ها علاقه دارند به چشم دروازه بان تیم مقابل بیندازند. این خلاف اخلاق است و طبق ماده 32 کمیته انضباطی می تواند با باشگاه متخلف برخورد کند. براین اساس شب گذشته باشگاه پرسپولیس بغیر از توبیخ و درج در پرونده مبلغ 3 میلیون تومان جریمه شد که اگر این تخلف تکرار شود جریمه بالاتر از این خواهد رفت.

وی خاطرنشان کرد: مدیریت باشگاه پرسپولیس باید با لیدرهای خود ارتباط برقرار کند و هوادارا متخلفی را که به چشم دروازه بان تیم مقابل لیزر می اندازد شناسایی و مانع از ادامه تخلفاتش شود.

پرونده پرحاشیه علی مولایی سوژه دیگر پرسش خبرنگاران از رئیس کمیته انضباطی بود که وی گفت: علی مولایی در شورای ضد دوپینگ فدراسیون فوتبال محکوم و محروم شده است. او حالا مطالبی را عنوان می کند که می تواند به کاهش محرومیتش کمک کند. این بازیکن در نشستی که روز گذشته با بنده ، نبی ، کفاشیان و هاشمیان داشت مواردی را بیان کرد که می تواند به تخفیف جریمه اش کمک کند.

وی تاکید کرد: ما به دنبال رها شدن مولایی و چلنگر از محرومیت هستیم . البته باید ببینیم فیفا تا چه مقدار می پذیرد که از جرایم آنها چشم پوشی کنیم. با این حال با فراهم آوردن مقدمات حقوقی در این قضیه به گونه ای وارد می شویم که این دو یا بخشیده شوند یا به حداقل برسند.

وی با بیان اینکه از زمان حضورش در فدراسیون فوتبال به هیچ عنوان در پرونده ها " ماله کشی " نکرده است خاطرنشان کرد: زمانی که کمیته انضباطی را  تحویل گرفتم در این کمیته پرنده ای که نشان دهنده تخلف فرهاد کاظمی باشد پیدا نکردم. او در کمیته انضباطی تبرئه شده بود و در حال حاضر نیز مدارکی که نشان دهنده تخلف او باشد در کمیته موجود نیست و اینکه گفته می شود شاهدانی وجود دارد بهتر است رسما به کمیته انضباطی اعلام شود تا بررسی های لازم را به عمل آوریم.

کد خبر 836359

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha