به گزارش خبرگزاری مهر، چنین تجهیزاتی می توانند روشی جدید برای زدودن دی اکسید کربن از اتمسفر زمین ارائه کرده و با تبدیل آن به گاز طبیعی از میزان تاثیر سوختهای فسیلی و انتشار گازهای گلخانه ای جلوگیری کنند.
روشهای دیگری نیز برای انجام این فرایند توسط دیگر محققان ارائه شده بود که به دلیل نیاز به طیف نوری مانند ماورا بنفش و ترکیبات فلزی خاص مانند دی اکسید تیتانیوم استفاده از آن با محدودیتهایی مواجه شده بود. اما ابداع دانشمندان پنسیلوانیا بر اساس شیوه ای ارائه شده است که در طیفهای گسترده ای از نور از جمله نور خورشید قدرت تبدیل گاز دی اکسید کربن را به گاز طبیعی خواهد داشت.
این دانشمندان دریافتند که با تبدیل دی اکسید تیتانیوم به نانولوله هایی در ابعاد 135 نانومتر در 40 میکرون می توان قابلیتهای کاتالیزوری این ماده را افزایش داد. انرژی نور خورشید نیز در نهایت دی اکسید کربن و بخار آب را به متان و دیگر عوامل طبیعی مانند اتان و پروپان تبدیل می کند.
بر اساس گزارش نیوسیانتیست، سرعت این تبدیل 160 میکرولیتر در ساعت در هر گرم از نانولوله ها خواهد بود که این سرعت نسبت به شیوه های قدیمی 20 بار افزایش یافته است.
نظر شما