به گزارش خبرنگار مهر در زاهدان، دکتر احمد اکبری رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان در سی و هفتمین نشست معاونان پژوهشی و فناوری، دانشگاهها و پارکهای فناوری کشور که در تالار فردوسی این دانشگاه در حال برگزاری است با تأکید بر توسعه ارتباط و پیوند میان بخشهای مختلف علوم و فناوری با صنعت در کشور گفت: این پیوند سبب پیشرفت فعالتیهای صنعتی و دسترسی به علوم و فنون روز می شود و دانشگاه ها و مراکز علمی علاوه بر کمک در تشخیص معایب و نارساییهای علمی صنایع در استفاده درست تکنیکها و یافته های صنایع کشورهای پیشرفته نیز می توانند نقش ایفا کنند و طرحهای علمی درستی برای توسعه صنایع کشور ارائه دهند.
وی افزود: ساخت ماهواره امید نمونه بارز همکاری بین دانشگاه و صنعت است و باید با برنامه ریزی مناسب و مطلوب این همکاری به تمامی بخشها تعمیم پیدا کند.
رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان اعلام کرد: پژوهش محوری در دستور کار مسئولان این دانشگاه قرار گرفته است به طوری که انجام فعالیتهای گسترده پژوهشی و ارتباط نزدیک با دستگاههای اجرایی سبب شده تا 80 میلیارد ریال از پژوهشهای نهادهای دولتی در این دانشگاه انجام شود.
معاون پژوهشی دانشگاه سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: این نشست به منظور یکسان سازی مسائل پژوهشی کشور در بین همه دانشگاهها برگزار می شود و پیرامون ابلاغیههای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نظرسنجی و پیشنهادات راهبردی ارائه میشود.
علیاکبر میرزایی عنوان کرد: در سال جاری در این دانشگاه 210 مقاله پژوهشی ارائه شده که در مقایسه با سال گذشته تقریباً دو و نیم برابر شده است.
معاون پژوهشی دانشگاه سیستان و بلوچستان با اشاره به جایگاه خوب این دانشگاه از نظر پژوهشی در کشور اعلام کرد: در سال گذشته و امسال بیش از 150 میلیون تومان برای طرحهای پژوهشی در دانشگاه سیستان و بلوچستان هزینه شده است.
میرزایی خاطر نشان کرد: در این گردهمایی دو روزه 120 نفر از معاونان دانشگاههای سراسر کشور به همراه دو معاون وزیر علوم، راهکارهای افزایش برنامه های پژوهشی در دانشگاه ها را مورد بررسی قرار می دهند.
بررسی برنامه پنجم توسعه اقتصادی و اجتماعی، نحوه ایجاد کانونهای شکوفایی خلاقیت، ارزیابی همایشهای ملی و بین المللی، فعالیت پارکها فناوری و شاخصهای نظارت بر مراکز رشد آموزشی از مهمترین برنامه های این گردهمایی دو روزه به شمار می رود.
نظر شما