به گزارش خبرنگار مهر، بخشدار مرکزی آمل در حاشیه تخریب این جایگاه اظهار داشت: بخش خصوصی اقدام به ساخت و ساز غیر مجاز جایگاه دو منظوره سوخت نموده که برابر بررسی های انجام شده توسط ستاد گشت تخریب بناهای غیرمجاز تخریب شد.
یحیی عسگری پور افزود: با پیگیری های انجام شده این فرد مکلف شده بود با اخذ مجوز لازم از دستگاههای مرتبط و سپردن تعهد محضری در دفترخانه شماره 34 آمل مبنی بر رعایت فاصله 68 متری از حریم جاده بعد از تعیین کاربری اقدام کند.
وی اضافه کرد: برابر بررسیهای انجام شده توسط اکیپ گشت بناهای غیرمجاز متاسفانه این فرد فاصله یاد شده را رعایت نکرده و مراتب برای هرگونه اقدامی به دادستانی عمومی و انقلاب آمل ارسال شد.
بخشدار مرکزی آمل تصریح کرد: این فرد در ایام تعطیلات اقدام به ادامه ساخت و ساز غیرمجاز و بنای ساخته شده در حریم قانونی را می کرد.
عسگری پور با بیان اینکه برابر ماده هشت قانون منع کاربری زراعی، فاقد مجوز کاربری است تصریح کرد: در استعلام و نامه رئیس پخش فرآورده های نفتی آمل هم صراحتا اعلام شده که این فرد برای احداث این جایگاه دو منظوره هیچ مجوزی را تاکنون از آن اداره اخذ نکرده است.
وی همچنین گفت: این ستاد با حضور دستگاه های ذیربط شامل راه و ترابری، جهاد کشاورزی، منابع طبیعی، نیروی انتظامی، دادگستری و امور آب با حکم قضایی بناهایی که به صورت غیرمجاز ساخته می شود را تخریب می کند.
بخشدار مرکزی آمل افزود: این ستاد در یازده ماهه گذشته حدود 52 مورد ساخت و ساز غیرمجاز در حریم راههای اصلی و فرعی را آزادسازی کرد.
عسگری پور با بیان اینکه برای هر گونه ساخت و ساز در نزدیکی حریم راهها و تغییرکاربری های اراضی کشاورزی باید از ادارات مربوطه استعلام اخذ و مجوز آن گرفته شود خاطر نشان کرد: در صورت عدم مجوز و ساخت و ساز در هر مرحله ای که توسط اعضای این ستاد مشاهده شود برابر قانون تخریب می شود.
رئیس اداره راه و ترابری آمل هم در این خصوص اظهار داشت: به استناد ماده 17 قانون اصلاح ایمنی راهها مصوبه سال 79 هرگونه ساخت و ساز و دیوار کشی به شعاع 100 متر بعد از حریم قانونی راه بدون کسب مجوز ممنوع است.
سید محمد نظری با بیان اینکه این جایگاه در فاصله حدود 40 متری با حریم راه در محور هراز در حال ساخت بوده است، افزود: در دو مرحله اعلام ساخت غیرقانونی صاحب این جایگاه به دادستانی، دستور توقف و تخریب صادر و اعمال قانون شد.
به گفته وی، این اداره در طول هفته به طور میانگین 20 تا 30 مورد اجرای حکم ساخت و ساز غیرمجاز در حریم راهها اقدام می کند.
وی در پاسخ به این سئوال که در اجرای طرح برخورد محدودیت ها و مقاومتهایی هم از سوی افراد وجود دارد، گفت: این طور نیست که اعمال قانون نشود اما به متقاضیان ساخت و ساز اعلام می شود تا مجوزهای لازم را از مبادی ذیربط اخذ نمایند.
عزت الله جمشیدی، مجری ساخت این جایگاه دومنظوره با در دست داشتن مدارکی مدعی است که مجوزهای لازم را اخذ کرده و بخشداری و ستاد مربوطه بر خلاف عمل کرده اند.
نظر شما