خبرگزاری مهرــ فرهنگ و ادب: گفتگو با عمران صلاحی ششمین مجلد از مجموعه "تاریخ شفاهی ادبیات معاصر ایران" به شمار میآید که انتشار آن از سال 81 شروع شده است.
پنج مجلد این مجموعه (کتابهای صادق هدایت، هوشنگ گلشیری صمد بهرنگی م.آزاد وعلی باباچاهی)توسط نشر روزگار منتشر شده است و دو جلد دیگر این مجموعه با عنوان "شمس لنگرودی" و "عمران صلاحی" از سوی نشر ثالث منتشر شده است.
در این کتاب اطلاعاتی درباره مراحل طنز نویس شدن عمران صلاحی و همچنین تاثیر تاریخی او به عنوان یک روشنفکر بر شرایط جامعه اش سخن رفته است.
این کتاب در سه فصل به دوران کودکی، دوره تحصیل و دوره حرفه ای عمران صلاحی از زبان خود شاعر پرداخته است.
عمران صلاحی در بخشی از کتاب در پاسخ به پرسشی مبنی بر تفاوت طنز قبل از انقلاب و بعد از آن میگوید: بعد از انقلاب طنز ما خیلی گستردهتر و شکفتهتر شده است در هر زمینهای؛ هم کاریکاتور و هم طنز نویسی. ما قبل از انقلاب در بین کاریکاتوریستها افراد کمی داشتیم. شاید به ده نفر هم نمی رسیدند ولی بعد از انقلاب نزدیک به چهار صد نفر، پانصد نفر کاریکاتوریست پیدا شدند در طنز نویسی هم همینطور؛ به خصوص بین خانمها.
کتاب گفتگو با "عمران صلاحی" از مجموعه تاریخ شفاهی ادبیات معاصر با شمارگان 1650 نسخه در 143 صفحه از سوی نشر ثالث روانه بازار کتاب شده است.
نظر شما