۴ اسفند ۱۳۸۷، ۱۲:۲۲

در نشستی تشریح شد:

مشکلات بازاریابی و صادرات نرم افزارها در کشور

مشکلات بازاریابی و صادرات نرم افزارها در کشور

مدیرعامل شرکت همکاران سیستم ضمن معرفی تازه ترین دستاوردهای این شرکت در حوزه تولید نرم افزار گفت: صدور این نرم افزارها نیازمند به رسمیت شناختن قانون جهانی کپی رایت است که در حال حاضر چنین چیزی محقق نشده است.

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام رحیمی امروز در نشستی با بیان اینکه تحقیق و توسعه برای شرکتهای تولید کننده نرم افزار به لابراتوارها محدود نمی شود، گفت: فعالیتهای این شرکتها به گونه فزاینده تحت فشار روندهای اقتصادی، بازار و تکنولوژی است از این رو مدیریت باید گامهایی در جهت تطبیق با شرایط موجود بردارد تا خود را با چرخه های کوتاه تر عمر نرم افزار و مدلهای متن باز سازگار کند.

وی این شرکت را شرکتی پیشرو در زمینه طراحی و ساخت نرم افزار در کشور معرفی کرد و افزود: تاکنون توانسته ایم با ارائه خدماتی در زمینه هایی چون سیستمهای مالی، مدیریت زنجیره تامین، اتوماسیون اداری و سیستمهای تولید بیش از 4 هزار مشتری را تحت پوشش قرار دهیم.

رحیمی تولید نرم افزارهایی چون e Bisiness، برنامه‌ریزی منابع سازمان (ERP)، راهکارهای مبتنی بر Web و e Business و ارائه راهکارهای مبتنی بر Web و e Business را از جمله خدمات این شرکت نام برد و اظهار داشت: تنوع خدمات شرکتهای نرم افزاری باعث شده است تا برای حرکت در جهت فناوریهای نوین حدود 5 درصد از درآمد اکثر شرکتها و 20 درصد شرکتهای تولید کننده غیرهادی صرف تحقیق و توسعه شود.

وی به پروژه های تحقیقاتی این شرکت اشاره کرد و گفت: این پروژه ها شامل ارائه راهکارهای پیشرفته بر اساس تکنولوژی جاوا و اوراکل، عرضه راهکارهای هوشمند تجاری BI برای توسعه بیشتر موفقیت مدیران، تحقیق در زمینه زیرساختهای فنی مورد نیاز سیستم فراگیر CRM برای ارتباط با مشتریان شرکتها و بخشهایی از سیستمهای Unifed Communication و Service Online به مشتریان می شود که نتایج این پروژه ها در سال آتی اعلام می شود.

مدیرعامل شرکت همکار سیستم به محصولات جدید این شرکت اشاره و اضافه کرد: این محصولات در جهت کاهش هزینه ها و سیستمهای تصمیم سازی است که در اوایل سال آینده عرضه می شود.

مشکلات بازاریابی نرم افزارها در ایران

رحیمی کمبود مشکلات بازاریابی نرم افزارها در کشور را ناشی از کمبود نیروهای متخصص در کشور ذکر کرد و گفت: نرم افزارهایی که تولید می شود نیاز به افراد واسطی دارد تا مشتریان خاص آن را بیابند که در حال حاضر در این زمینه کمبود نیروی متخصص داریم و متاسفانه دانشگاهها و مراکز آموزشی نیز به این امر توجهی ندارند.

وی با بیان اینکه نرم افزارهای وارداتی نیز با این مشکل مواجه هستند، ادامه داد: تولید کنندگان خارجی چنانچه در داخل کشور پایگاهی نداشته باشند و با فرهنگ ما بیگانه باشند همانند تولید کنندگان داخلی با شکست مواجه خواهند شد. از این رو فرهنگ سازی و ایجاد زیر ساختهای لازم در این زمینه ضروری است.

ناتوانی در صادرات نرم افزار  

همچنین محمود نظاری مدیر عامل شرکت همکار سیستم در این نشست به ناتوانی تولید کنندگان نرم افزار در صادرات تاکید و خاطر نشان کرد: صادرات نرم افزار نیاز به ارتباط دو طرفه در زمینه های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی دارد که امیدواریم مسیری هموار در این زمینه ایجاد شود.

وی با تاکید بر به رسمیت شناختن قانون کپی رایت در کشور خاطرنشان کرد: صادرات نرم افزار مستلزم به رسمیت شناختن قانون جهانی کپی رایت است که سالهای سال است که از آن چشم پوشی می شود و ادامه این روند باعث شده تولید کنندگان واقعی نرم افزار در خارج کشور با استقبال مواجه شوند.

کد خبر 838001

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha