۴ اسفند ۱۳۸۷، ۱۰:۰۴

دیلمقانی در گفتگو با مهر:

بانک اطلاعات 50 هزار تشکل دینی راه‌اندازی می‌شود

بانک اطلاعات 50 هزار تشکل دینی راه‌اندازی می‌شود

مدیرکل تشکلهای دینی سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به اینکه بانک تشکلهای دینی با اطلاعاتی در مورد 50 هزار تشکل تا پایان امسال به صورت آزمایشی راه‌اندازی می‌شود، گفت: در این بانک تحلیلهای دقیق آماری و علمی برای ارتقای کیفی و کمی تشکلهای دینی ارائه می‌شود.

حجت الاسلام یعقوب دیلمقانی مدیرکل تشکلهای دینی و مراکز فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر در رابطه با تأسیس بانک اطلاعات تشکلهای دینی اظهار داشت: این بانک چندین سال است که تشکیل شده و اطلاعات عمومی و تخصصی مختلف درباره 50 هزار تشکل دینی شناسایی شده در آن وجود داشته و مورد استفاده قرار می گیرد اما از ابتدای امسال تصمیم گرفتیم دو تغییر اساسی در آن ایجاد کنیم.

وی افزود: این دو تغییر عبارت است از اینکه قابلیتهای استفاده از نرم افزار را با تحت وب قرار دادن ارتقا دهیم و نسبت به رفع برخی اشکالات که طی این چند سال در عمل با آن مواجه بودیم اقدام کنیم که برای مثال در این رابطه می توان به تسهیل  استفاده کاربر از بانک و به حداقل رساندن نیاز به تایپ  اشاره کرد. کاربر از این پس می تواند از آیکونهای مختلفی که در این پایگاه قرار داده می شود برای رسیدن به مطالب مورد نظر خود استفاده کند.

حجت الاسلام دیلمقانی دومین تغییر بانک اطلاعات تشکلهای دینی را اعمال اصلاحات در قسمتهای مختلف اطلاعاتی این بانک عنوان کرد و گفت: اصلاحات اطلاعاتی این بانک بر این اساس صورت می گیرد که نیازهایی که در گذشته وجود داشته و اکنون وجود ندارد حذف شده و نیازهای امروز به این بانک افزوده خواهد شد.

رویکرد جدید سازمان تبلیغات اسلامی افزایش توان تشکلهای دینی به منظور گسترش فرهنگ اسلامی است .

مدیرکل تشکلهای دینی سازمان تبلیغات اسلامی باتوجه به رویکرد جدید سازمان در رابطه با ظرفیت سازی و ظرفیت زایی توان تشکلهای دینی و توان نیروهای مردمی در امر مسائل فرهنگ و گسترش فرهنگ اسلامی تأکید کرد که باید شاخصه های جدیدی در این بانک  تعریف شود تا به راحتی به اطلاعات مورد نظر دست یابیم. یک نمونه آن تعریف تشکلهای محوری است. بانک باید این قابلیت را داشته باشد که تشکلهای محوری چون هیئتهای محوری، انجمنهای اسلامی و کانون فرهنگی تبلیغی را از سایر تشکلها جدا کرده و همچنین مناطق آن را مشخص کند.

وی در توضیح این شاخصه های جدید گفت: ما برای تشکلهای دینی از جمله هیئتهای مذهبی، حداقلهایی را تعریف کرده ایم تا به عنوان هیئت مورد قبول واقع شوند. از این رو بانک باید بتواند این موارد را تفکیک کند که هیئتها هر کدام چند درصد و در چه مرحله ای از دستیابی به این حداقل ها قرار دارند.

دیلمقانی همچنین اظهار داشت که برنامه نرم افزاری بانک، شاخصه های کیفی و کمی تعریف شده و در حال حاضر بانک به صورت آزمایشی تا پایان سال مورد استفاده ما قرار می گیرد و پس از رفع اشکالات احتمالی در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.

بانک اطلاعات تشکلهای دینی فعالیتی جهتی ساماندهی این تشکلها است

وی هدف از تأسیس این پایگاه را ساماندهی و سازماندهی تشکلهای دینی است توصیف کرد و یادآور شد:  برای رسیدن به این هدف باید اطلاعات کافی از جامعه تشکلهای دینی خود داشته باشیم و برای اینکه مشخصه های این جامعه را به دست آوریم، به یک بانک اطلاعاتی قوی نیازداریم  تا براساس آن تحلیلهای دقیق علمی و آماری داشته و در راستای ارتقای سطح کیفی و کمی تشکلهای دینی برنامه ریزی های دقیقی داشته باشیم.

کد خبر 838024

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha