۴ اسفند ۱۳۸۷، ۱۳:۰۶

نشست خبری/

جشنواره عدالت و امید بستری برای فعالیت تخصصی هنرمندان است

جشنواره عدالت و امید بستری برای فعالیت تخصصی هنرمندان است

معاون هنری وزیر ارشاد در نشست خبری جشنواره عدالت و امید این جشنواره را بستری برای فعالیت حرفه‌ای و تخصصی هنرمندان سراسر کشور با موضوعات معنوی دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری نخستین جشنواره هنری عدالت و امید امروز یکشنبه با حضور محمدحسین ایمانی خوشخو معاون هنری وزیر ارشاد و دبیر جشنواره و علی‌اصغر امیرنیا دبیر اجرایی جشنواره برگزار شد.

ایمانی خوشخو درباره ویژگی و اهداف برگزاری جشنواره هنری عدالت و امید گفت: ایده برگزاری چنین جشنواره‌ای به دو سال قبل برمی‌گردد. با بررسی‌های انجام شده مشخص شد جمع زیادی از هنرمندان کشور مایل هستند به شکل حرفه‌ای و تخصصی در حیطه موضوعات مهم معنوی فعالیت هنری داشته باشند.

دبیر نخستین جشنواره هنری عدالت و امید افزود: در نهایت هم کمیت مخاطبانی که مایل بودند حضور هماهنگ ملی داشته باشند و هم کیفیت کار هنرمندان این دیدگاه را در معاونت هنری وزارت ارشاد تقویت کرد تا با هدف‌گذاری مشخص محیطی را برای فعالیت هنرمندان فراهم کنیم. البته در جشنواره‌های دیگر هم شاهد این هدف‌گذاری بوده‌ایم ولی شکل هماهنگ هنری با نگاه معنایی به شکل جشنواره عدالت و امید نداشته‌اند.

معاون هنری وزیر ارشاد با اشاره به برگزاری کلاس‌های آموزشی و مشاوره برای گروه‌های متقاضی شرکت در بخش بازبینی جشنواره گفت: جشنواره عدالت و امید در دو بخش رقابتی و بخش حضور پیشکسوتان در سه شاخه تجسمی، نمایش و سرود برگزار می‌شود.

او ادامه داد: در بخش تجسمی 200 هنرمند از 20 استان کشور در حوزه‌ نقاشی، کاریکاتور، عکس و گرافیک به رقابت می‌پردازند. در حیطه نمایش نیز علاوه بر بخش رقابتی 15 هنرمند مطرح تهران و شهرستان آثاری را به صحنه می‌برند. در بخش سرود نیز از بین 54 گروه متقاضی گروه‌هایی به بخش نهایی راه پیدا می‌کنند.

ایمانی‌خوشخو درباره نحوه اجرای عمومی آثار نمایشی جشنواره و جلوگیری از تداخل با برنامه‌ اجرایی تالارهای نمایشی خاطرنشان کرد: کارهای شاخص در تهران اجرا می‌شوند که البته خللی در برنامه‌های تالارهای نمایشی وارد نمی‌کند. حوزه اصلی اجرای آثار نمایشی جشنواره عدالت و امید نیز در شهرستان‌ها خواهد بود.

وی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به سازمان صدا و سیما به عنوان یکی از حامیان معنوی جشنواره و همچنین معرفی محورهای موضوعی جشنواره، درباره وضعیت تالار وحدت در میزبانی آثار نمایشی گفت: تالار وحدت تنها سالن استاندارد موسیقی است که ما در این بین به ناچار برای اجرای آثار نمایشی نیز از آن استفاده می‌کنیم. البته سال آینده بیشتر برنامه‌های این تالار به بخش موسیقی اختصاص پیدا می‌کند.

در ادامه علی‌اصغر امیرنیا دبیر اجرایی جشنواره عدالت و امید و مدیر بنیاد فرهنگی هنری رودکی به ارائه گزارشی از نحوه شکل‌گیری و مراحل مختلف اجرایی جشنواره پرداخت.

نخستین جشنواره هنری عدالت و امید 12 تا 16 اسفند در مجموعه تئاتر شهر، تالار وحدت، تالار رودکی، تماشاخانه سنگلج‌، خانه نمایش، موزه هنرهای معاصر و موزه برج آزادی برگزار می‌شود.

کد خبر 838301

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha