به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از منابع اینترنتی، یک گروه از فعالان مسیحی فلسطین طی نامه ای به پاپ بندیکت شانزدهم اظهار داشتند که این سفر می تواند چهره رژیم صهیونیستی را ارتقا بخشیده و رنج مردم فلسطین را تحت اشغال صهیونیستها دست کم بشمارد.
رهبر کاتولیکهای جهان قرار است طی روزهای 8 تا 15 می ( دهه آخر اردیبهشت سال آینده) به اردن، نوار غزه و سرزمینهای اشغال شده فلسطین سفر کند.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز بدون اشاره به تنشهای اخیر کاتولیکها و یهودیان، این سفر را تصدیق کرده است.
پاپ ژان پل دوم در سال 2000 به سرزمین مقدس سفر کرده بود.
روابط کاتولیکها و یهودیان از اواخر ژانویه امسال به دنبال لغو تکفیر یکی از اسقفهای کاتولیک که هالوکاست را انکار کرده است تیره شد.
طی چند روز اخیر نیز یکی از شبکه های اصلی رژیم صهیونیستی طی یک برنامه کمدی حضرت عیسی ( ع) و حضرت مریم (س) را مورد استهزا قرار داد که این امر محکومیت بی درنگ واتیکان را در پی داشت.
مقر پاپ و رژیم صهیونیستی تا سال 1994 روابط دیپلماتیک نداشتند، این امر از روابط میان کاتولیک و یهودیان نشأت گرفته بود که بخشی از آن به تصاحب اموال کلیسا توسط صهیونیستها، انتظار معافیت مالیات کلیسا و اجازه سفر شخصیتهای دینی مسیحی به نوار غزه مربوط می شد.
یکی دیگر از نقاط افتراق میان واتیکان و صهیونیستها شخصیت پاپ پیوس دوازدهم است که طی سالهای 1939 و 1958 رهبر کاتولیکهای جهان و پیش از آن دیپلمات واتیکان در آلمان بود، در مورد نقش وی در رابطه با یهودیان جنگ جهانی دوم دیدگاه های ضد و نقصی وجود دارد.
نظر شما