۵ اسفند ۱۳۸۷، ۱۳:۱۹

بهداشت و درمان باید همپای صنعت نفت رشد کند

بوشهر - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی با اشاره به جایگاه صنعت نفت کشور در سال 1404 تاکید کرد: بهداشت و درمان صنعت نفت نیز باید با برنامه ای مدون و مصوب همپای صنعت نفت در کشور رشد کند.

به گزارش خبرنگار مهر در عسلویه، همایون شکوه صارمی ظهر امروز در سومین اجلاس مدیران ستادی و روسای مناطق 20 گانه سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت کشور تاکید کرد: بهداشت و درمان یکی از مهمترین شاخصه ها در جذب و نگهداری نیروی انسانی در مناطق عملیاتی صنعت نفت به شمار می رود.

وی خواستار تدوین برنامه توسعه ای بهداشت و درمان صنعت نفت برای منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس شد.

مدیرعامل شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی تصریح کرد: در زمستان امسال با راه اندازی فازهای 9 و 10 تولید و تزریق گاز به شبکه گاز کشور از پالایشگاه های پارس جنوبی از مرز 190 میلیون متر مکعب در روز گذشت که یک رکورد به شمار می رود.

شکوه صارمی افزود: در حال حاضر شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی با فازهای 10 گانه پالایشگاهی خود 38 درصد گاز کشور را تامین می کند.

وی افزود: همزمان با این مجتمع پالایشگاه فجر جم با تولید حدود 105 میلیون متر مکعب گاز و پالایشگاه پارسیان در استان فارس نیز با تولید بیش از 80 میلیون متر مکعب گاز در روز، 38 درصد گاز مصرفی کشور را تامین می کنند.

مدیرعامل شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی افزود: از منظری دیگر بهداشت و درمان صنعت نفت بوشهر با پوشش بهداشتی و درمانی مجموعه این پالایشگاه ها، حداقل سلامت تولید کنندگان بیش از 76 درصد گاز کشور و مجتمعهای پتروشیمی مستقر در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس را تضمین می کند.

شکوه صارمی اظهار داشت: در افق 1404 مصرف انرژی در کشور معادل دو میلیون بشکه نفت در روز پیش بینی می شود که طبق برنامه ریزیهای انجام شده، معادل انرژی یک میلیون و 500 هزار بشکه نفت، باید از طریق گاز تامین شود.

وی افزود: به عبارتی دیگر در سال 1404 باید تولید گاز کشور به یک میلیارد و 500 میلیون متر مکعب در روز برسد و این در حالی است که در حال حاضر روزانه حدود 500 میلیون متر مکعب گاز در تمامی پالایشگاه های کشور تولید می شود.

مدیرعامل شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی با بیان اینکه در فرصت باقیمانده تا سال 1404 باید ظرفیت تولید، انتقال و توزیع گاز در کشور را به سه برابر افزایش دهیم، افزود: سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت نیز باید برای رشد موازی با صنعت نفت و گاز پتروشیمی در منطقه پارس جنوبی، حرکت خود را با برنامه ای مدون در مسیری توسعه ای و هدفمند ادامه دهد.

شکوه صارمی از دکتر مهرداد حسین زاده رئیس بهداشت درمان صنعت نفت استان بوشهر به عنوان پزشکی حاذق و مدیری توانمند و لایق یاد کرد و از وی خواست طرح توسعه بهداشت و درمان این استان را که یکی از مهمترین استانهای کشور در صنعت نفت به شمار می رود هر چه زودتر تدوین کنند.

سومین اجلاس مدیران ستادی و روسای مناطق 20 گانه سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت به میزبانی بهداشت و درمان صنعت نفت استان بوشهر در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در حال برگزاری است.

این اجلاس با هدف بررسی آماری طب صنعتی در سال 87 و تهیه طرح توسعه بهداشت و درمان صنعت نفت در کشور برگزار شده است.

سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت با بیش از 9 هزار پرسنل در سراسر کشور به پرسنل و شاغلان پالایشگاه های نفت و گاز، مجتمعهای پتروشیمی و سایر شرکتها و سازمانهای زیرمجموعه وزارت نفت در سراسر کشور خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می دهد.

استان بوشهر به لحاظ پوشش جغرافیایی پالایشگاه های گازی و مجتمع های پتروشیمی پارس جنوبی، پالایشگاه فجر جم و جزیره خارک به عنوان مهمترین پایانه صادرات نفت خام کشور از مهمترین استانهای تحت پوشش بهداشت و درمان صنعت نفت کشور به شمار می رود.

در این اجلاس دکتر محمد جواد کیان رئیس سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت، معاونان و مدیران این سازمان، مدیران ستادی و روسای مناطق 20 گانه سازمان حضور دارند.

کد خبر 838971

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha