به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، مجدالدین معلمی ظهر امروز در حاشیه آغاز چهارمین اجلاس توانمندسازی سازمانهای مردم نهاد، در جمع خبرنگاران افزود: امروز برخی از افراد در جامعه ما دیدگاه نامناسبی نسبت به فعالیتهای اجتماعی جوانان دارند و همین نگاه باعث بروز مشکلاتی در مقابل شروع به کار آنها می شود در صورتیکه باید تعاملات بیشتری در بخشهای مختلف در این رابطه صورت گیرد.
مدیر کل دفتر امور اجتماعی سازمان ملی جوانان تاکید کرد: امروز بزرگترین ضعف جامعه ما در این بخش است که افراد زمانی وارد عرصه های اجتماعی می شوند که هیچگونه تخصصی برای محیط اجتماعی ندارند.
به گفته معلمی، در محیط مدرسه و دانشگاه فکر شخص پرورش می یابد ولی هیچ اقدامی برای آماده سازی فکر اجتماعی او انجام نمی شود از این رو لازم است جوانان در مرحله نخست در محیطهای کوچکتر مدیریت لازم را تجربه کنند که بهترین مکان برای چنین اقداماتی سازمانهای مردم نهاد است.
مدیر کل دفتر امور اجتماعی سازمان ملی جوانان در پاسخ به اینکه "آیا راه حلی برای حذف موانع مذکور به دولت ارائه شده است"، گفت: در حال حاضر دو طرح را به مجلس ارائه کردیم که طی آن راه حلهای مناسبی برای رفع مشکلات جوانان برای ورود به اجتماع تشریح شده است.
معلمی از فقدان روحیه کارگروهی به عنوان یک مشکل اساسی در جامعه کنونی یاد کرد و گفت: در این خصوص باید اقداماتی انجام دهیم تا فضای اجتماع ما جمع گرایی و جمع پذیری را مورد پذیرش قرار دهد در حالیکه امروز به جای وجود روحیه جمع گرایی فردگرایی مورد توجه قرار گرفته است.
وی یاد آورشد: برای تغییر این نگرش باید انگیزه های لازم را به وجود آوردیم که برای تحقق این هدف، جشنواره ای با عنوان "اتفاق" را چندی پیش در تهران برگزار کردیم.
وی در تشریح دلایل فقدان مشارکتهای مناسب اجتماعی در جامعه گفت: ضعف قانونی یکی از مهمترین دلایلی بوده که در حوزه مشارکتهای اجتماعی با آن مواجه هستیم.
معلمی خاطرنشان کرد: در این مدت افراد به شکل تخصصی به حوزه های اجتماعی توجه نمی کنند، ضمن اینکه ضعف فرهنگی باعث می شود شاهد این مشکلات در مشارکتهای اجتماعی باشیم.
نظر شما