رييس اسناد پزشكي سازمان تامين اجتماعي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با بيان اين مطلب افزود : با توجه به اينكه كار كارشناسي و بررسي دقيقي در خصوص وضعيت آموزش پزشكان صورت نگرفته بنابراين نمي توان بي تجربيگي پزشكان را تنها دليل اصلي در افزايش آزمايشات غير ضروري دانست .
دكتر بهزاد محموديه ادامه داد : بسياري از بيماران خود تمايل بسياري درانجام برخي آزمايشات دارند و اين در حالي است كه علاوه بر افزايش مراجعات بيمه شدگان به آزمايشگاههاي تخصصي بار مالي فرواني را براي سازمان هاي ايجاد مي كند .
وي با اشاره به اينكه از پارا كلينيكها در كشور ما به نحو مطلوب استفاده نمي شود ادامه داد : انجام برخي آزمايشات به هيچ عنوان ضرورت ندارد اما با اصرار بيمار پزشك مبادرت به تجويز مي كند در حالي كه برخي آزمايشات نمي تواند فايده اي براي بيمار به همراه داشته باشد.
وي در خصوص تخلفات پزشكان گفت : برخي پزشكان به صورت غير عمدي و سهوي دچار اشتباهاتي مي شود كه نمي توان عمل آنان را عمدي و تخلف به حساب آورد.
رييس اسناد پزشكي سازمان تامين اجتماعي خاطر نشان كرد : در چنين مواردي با وجود آن كه مسلم است پزشك به صورت غيرعمدي و سهوي دچار اشتباه شده اما هزينه درماني او از سوي سازمان بيمه گر پرداخت نمي شود .
وي با بيان اينكه سازمان هاي بيمه گر به جهت كاهش هزينه هاي خود تاكيد به عدم تجويزغير ضروري آزمايشات ندارد گفت : منظور از عدم تجويز آزمايشات از سوي پزشكان به دليل كاهش هزينه هاي سازمان نيست بلكه هدف منطقي شدن هزينه ها است .
نظر شما