به گزارش خبرنگار مهر در قم، مصطفی رحماندوست صبح امروز در همایش دردانههای یاقوت که توسط کانون دانشجویی ادبی دانشگاه قم به منظور تجلیل از شخصیت مصطفی رحماندوست شاعر، قصهنویس و مترجم کتابهای کودکان و نوجوانان برگزار شدهبود، در سخنانی قصهگویی برای کودکان را یکی از راههای گسترش فرهنگ مطالعه عنوان کرد و افزود: قصهگویی برای کودکان به عنوان یک برنامه ضروری هر روزه در کشورهای پیشرفته که مردمانش با هزاران راههای ارتباطی مواجهاند، رایج است.
وی در ادامه گفت: کشور ما در مقایسه با سایر کشورهای خاورمیانه در زمینه شعرها و قصههای کودکان و نوجوانان جایگاه بهتری دارد اما در کشورهای پیشرفته به گسترش فرهنگ مطالعه از طریق سرودن شعرها و بیان قصهها اهمیت بیشتری میدهند.
رحماندوست به تاثیر شعر و قصه بر روی کودکان اشاره کرد و گفت: شعر و قصه حتی بر روی جنین زنان باردار نیز تاثیر مستقیم دارد. این مسئله با انجام آزمایشی بر روی 10 خانم باردار، برای من ثابت شده است.
وی از انتشار یک مجموعه شعر دعایی ویژه کودکان گروههای سنی 2 تا 4 و 4 تا 6 سال خبر داد و گفت: این مجموعه شامل 10 جلد کتاب با عنوان ترانههای نیایش است که به زودی منتشر خواهد شد.
رحماندوست در ادامه تخصصیبودن ترجمه قرآن برای سنین مختلف را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: تاکنون ترجمه جزءهای اول و سیام قرآن کریم را برای گروه سنی نوجوانان منتشر کردم و چون این ترجمهها با استقبال گستردهای مواجه شد، تصمیم گرفتم جزءهای دیگر این کتاب آسمانی را برای کودکان و نوجوانان ترجمه کنم.
این شاعر و مترجم قرآن خاطرنشان کرد: قرآن کریم راهنما و هدایتگر همه مردم در گروههای سنی مختلف است و این کلام الهی باید به صورت مفهومی به همگان آموزش داده شود.
قم - خبرگزاری مهر: مصطفی رحماندوست قصهگویی برای کودکان را یکی از راههای گسترش فرهنگ مطالعه در جامعه عنوان کرد.
کد خبر 844065
نظر شما