۲۰ اسفند ۱۳۸۷، ۱۰:۰۱

بهترین کتاب‌های سال 87 به انتخاب علی‌اصغر بهرامی

بهترین کتاب‌های سال 87 به انتخاب علی‌اصغر بهرامی

علی‌اصغر بهرامی "استهبان" نوشته محمدرضا آل ابراهیم را بهترین کتاب ادبیات پژوهشی، "دفتر زرین" دوریس لسینگ را بهترین اثر ملودرام و "رستم‌التواریخ" محمدهاشم آصف را بهترین اثر در ژانر طنز انتخاب کرد.

علی اصغر بهرامی مترجم آثار ادبی مانند سلاخ خانهٔ شماره 5 (کورت ونه‌گات) و برج (جی جی بالارد) در گفتگو با خبرنگار مهر، بهترین آثار ادبی منتشر شده در سال 87 را به این شرح اعلام کرد:

ادبیات ملودرام: کتاب "دفتر زرین" نوشته دوریس لسینگ که بر دو نسل از زنان اروپا تاثیر گذاشت و یکی از مهمترین رمان نیمه دوم قرن بیستم محسوب می‌شود. این کتاب را می‌توان در ژانر اجتماعی نیز دسته بندی کرد.

ادبیات پژوهشی: مجموعه‌ کتاب‌های "استهبان" نوشته محمدرضا آل ابراهیم که در آن، آئین‌ها و رسوم مذهبی و شیوه زندگی مردم استهبان به صورت مشخص درباره سوژه‌هایی مانند عروسی، بازی‌های محلی و آثار باستانی موجود در این منطقه از کشورمان به تصویر درآمده و درباره‌اش شرح داده شده است.

ادبیات طنز: بهترین کتاب همان مجموعه آثار عبید زاکانی است که بارها من خوانده‌ام اما بهترین کتاب منتشر شده در این حوزه در سال 87 کتاب "رستم‌التواریخ" نوشته محمدهاشم آصف مشهور به رستم‌الحکماست که به نظرم در حوزه طنز و بازگویی و تاریخ به روش ادبی کتاب یگانه‌ای است. حوادث روایت شده در این کتاب در فاصله زمانی پادشاهی شاه سلطان حسین و فتحعلی شاه رخ می‌دهد.

ادبیات تخیلی: کتاب "کابوس چهاربعدی" جی جی بالارد به نظرم بهترین کتاب ژانر علمی تخیلی است که شامل حدود 6 داستان بلند است و در همه آنها دغدغه نویسنده "زمان" و گذشت آن است.

کد خبر 846848

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha