حمیدرضا مشهدی عباسی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: در مقطع ابتدایی، روشهای سنجش وضعیت تحصیلی به سمت توصیفی شدن می رود که این تحقق کامل این سنجش، قضاوت صحیح تری در مورد وضعیت تحصیلی دانش آموز به ما می دهد.
وی ادامه داد: نمره به عنوان یک وسیله سنجش وضعیت تحصیلی نمی تواند در خصوص وضعیت تحصیلی دانش آموز دید و قضاوت کاملی به معلم بدهد و لازم است ضعفهای این وسیله سنجش برای همه دست اندرکاران آموزش و پرورش به خوبی تبیین شود.
این مسئول در خصوص نمره های بد و برخورد والدین با دانش آموزان در این خصوص افزود: لازم است والدین دانش آموزان نیز از ضعفهای سنجش به وسیله نمره آگاه باشند تا دیگر در مقابل یک نمره بد فرزندانشان، رفتارهای غلط از خود نشان ندهند.
معاون آموزش و نوآوری سازمان آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران عنوان داشت: همچنین والدین باید صبور باشند و باور داشته باشند یک نمره بد، معیار درستی برای تشخیص وضعیت تحصیلی نیست و لازم است برای ارتقای وضعیت تحصیلی دانش آموزان، زمینه های مورد نیاز از هر جهت فراهم شود.
مشهدی عباسی خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم علاقه دانش آموزان نسبت به دروس مختلف را افزایش دهیم، ممکن است به زودی نمره های بد آنها تبدیل به نمره هایی درخشان شود و چه بسا استعداد دانش آموزان در آن دروس مختلف یا یک درس خاص نیز شکوفا شود.
نظر شما