به گزارش خبرنگار مهر محمد علی العاصی امام جمعه مسجد جامع واشنگتن در امریکا طی ارائه مقالهای با عنوان "برنامههای استراتژیک امت اسلامی" گفت: مسئلهای که باید به آن توجه کنیم واژه امت است. اینکه ما از نظر سیاسی امت اسلامی نداریم.
وی افزود: جسم امت اسلامی خاستگاه بیماریهای بسیاری است. صهیونیسم و امپریالیسم دو بیماری است که اکنون دچار آن شدهایم. صهیونیسم بیماری شصت ساله محسوب نمیشود بلکه تاریخ آن بسیار قبل میرسد.
امام جمعه مسجد جامع واشنگتن تأکید کرد: امپریالیسم و صهیونیسم شبانه روز تلاش می کنند که مانع بیماری جمعیت اسلامی جهان شوند و در این راستا مسلمانان باید به مسئولیتهای نظامی، اقتصادی و سیاسی ناشی از مسلمان بودن خود توجه داشته باشند.
العاصی افزود: صهیونیسم امروز زیر عبای وضعیت موجود و یک سیستم بزرگتر بین المللی پنهان شده است که عملا مردم تحت ستم را بشر تلقی نمیکند. این نظام اکنون درگیر تلاشهایی است که مسلمانان را از هر کدام از مذاهب اسلامی به عنوان شیاطین به جهانی معرفی کند.
وی اظهار داشت: در متن چنین اوضاعی لازم است که مسلمانان میزان آگهی خود را نسبت به طبیعت خشونت ایی که علیه آنها در سراسر جهان جریان دارد بالا ببرند.
امام جمعه مسجد جامع واشنگتن با تأکید بر اینکه برای تحقق مسئله امت اسلامی باید به وجه مشترک فرهنگ اسلامی توجه کرد، گفت: پیشگامان امت اسلامی را نیز باید بار دیگر در حکومت و حرکت اسلامی جستجو کرد. لازم است این پیشگامان برنامهریزی آینده خود را بر مبنای در هم ادغام کردن و یکپارچه سازی جمعیتهای پراکنده مسلمانان تنظیم کنند.
محمد علی العاصی تصریح کرد: با وجود مرزهای سیاسی و ملیگرایانه فعلی که به تقسیم مسلمانان به گروههای مختلف در سراسر جهان منجر شدهاند تنها امید واقعگرایانه این است که روند مخالف این تقسیمبندی سیاسی را با احیای مجدد نقش وحدتآفرین قبله مسلمانان پیگیری کنیم.
وی همچنین در رابطه با وحدت گفت: وحدت کلمهای عزیز برای هر مسلمان است. در گذشته تلاشهای بسیاری به انحای مختلف برای رسیدن به این هدف به عمل آمده است. لازم است رهبران و محققان برنامه قابل اجرا و منسجم ارائه کنند تا ما بتوانیم مشکلات بسیار خود را حل کنیم. این مشکلات باید طبقهبندی شوند و ما به یک استراتژی بسیار منسجم جهت نیل به سوی وحدت نیازمندیم.
العاصی در خاتمه یادآور شد که واقعیات موجود ما را ناچار میکند به رهبران و متفکران حکومت اسلامی در ایران روی آوریم و از آنها بخواهیم مسئولیت عمده را به دوش بگیرند و نیروی محرکه یک استراتژی وحدت اسلامی را تعیین و تامین نمایند.
نظر شما