رسول فلاحت پیش از ظهر شنبه در حاشیه جلسه ستاد تسهیلات سفر مازندران در گفتگو با خبرنگار مهر در ساری اظهار داشت: تمامی موافقتهای اصولی برای ایجاد و شناسایی اماکن استیجاری از طریق این دستورالعمل اجرایی می شود.
وی خاطرنشان کرد: با این اقدام، ساماندهی اماکن استیجاری کشور با سهولت بیشتری صورت خواهد گرفت.
دبیر طرح ملی ساماندهی اماکن استیجاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور با اشاره به اینکه استان خراسان رضوی به صورت پایلوت شماره تلفن رسیدگی به شکایات خود را راه اندازی کرده است، تصریح کرد: تا تاریخ ششم فروردین ماه امسال 291 هزار نفر در اماکن اقامتی استیجاری مازندران مستقر شدند.
وی با بیان اینکه برای نخستین بار تمامی دارندگان اماکن اقامتی استیجاری کشور ملبس به لباس فرم نارنجی هستند، یادآور شد: تاکنون 1500 کاور بین دارندگان این واحدها توزیع شده است.
فلاحت با اشاره به اینکه استانهای کردستان و یزد از اواخر سال جاری در ردیف استانهای ساماندهی شده اماکن استیجاری قرار گرفتند، افزود: تاکنون 136 مکان اقامتی در استان شناسایی شده است.
وی خاطرنشان کرد: استانهای خراسان و مازندران به ترتیب با پذیرش 291 هزار و 150 هزار مسافر در ردیف دو استان برتر کشور از نظر پذیرش مسافران در اماکن اقامتی استیجاری بودند.
وی افزود: شهر تاریخی گردشگری ماسوله نیز تاکنون پذیرای 40 هزار گردشگر بوده است.
هوشنگ مرادی، مجری طرح ملی ساماندهی اماکن استیجاری مازندران نیز با اشاره به اینکه 150 مرکز رزرو در استان وجود دارد، خاطرنشان کرد: تاکنون پنج هزار و 590 واحد اقامتی استیجاری در مازندران شناسایی شده است.
به گفته وی، با ایجاد 16 دفتر نمایندگی رزرواسیون اماکن اقامتی استیجاری برای 500 نفر به صورت غیرمستقیم و مستقیم شغل ایجاد شده است.
نظر شما