به گزارش خبرنگار مهر، مسابقات جهانی بزرگسالان (8 تا 15 اردیبهشتماه - یوکوهاما ژاپن)، رقابتهای قهرمانی جوانان آسیا، المپیک نوجوانان آسیا (سنگاپور) و دومین دوره بازیهای کشورهای اسلامی (ایران) از جمله تورنمنتهایی هستند که از هم اینک اعزام پینگپنگ بازان ایرانی به محل برگزاری آنها قطعی شده است.
شاهرخ شهنازی با تاکید بر اینکه این رقابتها نسبت به بازیهای رسمی که نمایندگان ایران سال گذشته در آنها شرکت کردند اهمیت بیشتری دارند، اعلام کرد عمده برنامه ریزیهای فدراسیون تنیس روی میز برای سال 88 مربوط به این پیکارها و حضور چشمگیر در آنهاست.
ترازوی بازیهای کشورهای اسلامی سنگینتر از سایر مسابقات است
رئیس فدراسیون تنیس روی میز با تاکید بر حساسیت بالای رقابتهای رسمی سال جاری برای ورزشکاران ایرانی این رشته به خبرنگار مهر گفت: از برنامهریزی برای حضور موفق در تمام میادین غافل نیستیم اما در این میان برای بازیهای کشورهای اسلامی مهمتر از سایر مسابقات است خصوصا اینکه ایران میزبان دومین دوره این بازیهاست. در واقع بازیهای کشورهای اسلامی در یک کفه ترازو قرار دارد و سایر بازیها در کف دیگر، با این حال کفه بازیهای کشورهای اسلامی نسبت به دیگری سنگینی میکند.
از بازیهای کشورهای اسلامی مدال طلا میخواهیم
وی با اشاره به تصاحب مدال نقره نخستین دوره بازیهای کشورهای اسلامی (عربستان) توسط پینگپنگ بازان ایران تصریح کرد: حفظ این عنوان هدف اولیه ما برای شرکت در دومین دوره این بازیهاست. اما بیشتر از آن به فکرارتقا جایگاه هم هستیم. مدال طلای بازیهایی که نقطه عطف مسابقات تنیس روی میز است برای ما اهمیت زیادی دارد.
به مدال مسابقات جهانی حتی فکر هم نمیکنیم
شهنازی با بیان اینکه رقابتهای جهانی ژاپن نخستین تورنمنت رسمی و مهمی است که بازیکنان ایرانی در سال جدید در آن شرکت میکنند، یاد آور شد: هرگز به کسب مدال در این بازیها فکر نمیکنیم. قابلیت و توانایی بازیکنان خود را نادیده نمیگیریم اما واقعیت آن است هنوز به آن سطح از رشد و ترقی نرسیدهایم که بتوانیم برای تصاحب مدال در پیکارهای جهانی بجنگیم.
اعلام برنامه به مدیران ورزش و نیاز به بودجه یک میلیاردی
رئیس فدراسیون تنیس روی میز به اعلام برنامههای این فدراسیون به سازمان تربیت بدنی و کمیته ملی المپیک اشاره کرد و اظهارداشت: برای پوشش تمام برنامههایی که در سال جدید پیشرو داریم که اتفاقا نسبت به سال گذشته هم گستردهتر هستند حداقل یک میلیارد تومان بودجه میخواهیم. اگرچه معمولا به اندازه نصف آنچه نیاز داریم هم بودجه نمیگیریم.
تسویه حساب با سازمان تربیت بدنی ، طلبکاری از کمیته ملی المپیک
شهنازی به طلبکاری فدراسیون تنیس روی میز از کمیته ملی المپیک اشاره کرد و خاطرنشان کرد: این کمیته هنوز بودجه 50 میلیون تومانی فدراسیون تنیس روی میز که مربوط به سال گذشته است را در اختیارمان قرار نداده در حالیکه ما به تکیه به داشتن این بودجه هزینههای زیادی را انجام دادهایم. همچنان منتظرهستیم تا هرچه زودتر مدیران کمیته ملی المپیک سهم بودجه تنیس روی میز را به ما اختصاص دهند. ضمن اینکه سازمان تربیت بدنی خیلی پیشتر از این بودجه 160 میلیون تومانی را به طور کامل در اختیار فدراسیون قرار داد.
کاهش هزینهها در سال اصلاح الگوی مصرف
وی با نامگذاری سال 88 به عنوان سال اصلاح الگوی مصرف توسط مقام معظم رهبری اشاره و تاکید کرد: با توجه به گستردگی برنامه و احتمالا اردوها و اعزامهای برون مرزی زیادی که برای آمادهسازی بیشتر بازیکنان در پیش داریم بودجه بیشتری نسبت به سال گذشته صرف خواهیم کرد. اما با این وجود سعی میکنیم از شعار مربوط به سال جدید پیروی کرده و تا حد امکان هزینههای خود را کاهش دهیم.
پینگپنگ بازان در رنکینگ جهانی 20 درصد صعود داشته باشند
رئیس فدراسیون تنیس روی میز در پایان گفتگو با خبرنگار مهر تاکید کرد: ما از بازیکنانمان مدال جهانی نمیخواهیم اما این انتظار را داریم که به واسطه درخشش در مسابقات رسمی که اهمیت زیادی دارند و همچنین موفقیت در تورنمنتهای تدارکاتی در رنکینگ فدراسیون جهانی (ITTF) ارتقا پیدا کنند. انتظار دارم به طور میانگین تنیس روی میز ایران امسال صعود 20 درصدری در جدول ITTF داشته باشد.
نظر شما