۱۷ فروردین ۱۳۸۸، ۱۲:۰۱

80 درصد آب خوزستان از محل انرژی اضطراری تامین شد

80 درصد آب خوزستان از محل انرژی اضطراری تامین شد

اهواز - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: سال گذشته برای مقابله با خشکسالی 80 درصد تولید آب از محل انرژی اضطراری تامین شده است.

محسن پویا در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز اظهار داشت: نیاز برقی تاسیسات آب استان 60 مگاوات است و این در حالی است که از این میزان با اقدامات انجام شده در بخش مهندسی مجدد تاسیسات نصب و راه اندازی دستگاه های مولد برق (دیزل ژنراتور) بالغ بر 46 مگاوات انرژی اضطراری تامین شد که این امر باتوجه به خشکسالی و کمبود انژری برق در استان و کل کشور ضریب اطمینان تامین و تولید آب را در شهرهای استان به میزان چشمگیری افزایش داد.

وی اضافه کرد: در زمینه تولید و تامین انژری مورد نیاز تاسیسات علاوه بر توسعه تجهیزات تامین انرژی در سطح استان، شرکت آب و فاضلاب خوزستان در زمینه کاهش مصرف انژری نیز اقدامات موثری انجام داد و در همین راستا موفق به کسب رتبه دوم در کشور شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان در ادامه به رشد بی سابقه اعتبارات و به تبع آن پروژه ها و جبهه های کاری در سطح شهرهای استان اشاره و خاطرنشان کرد: در سال 87 با حمایت دولت و مجموعه مسئولان اعتبارات پروژه های آب و فاضلاب در سطح استان به 100 میلیارد تومان رسید که این میزان اعتبارات در تاریخ شرکت آب و فاضلاب خوزستان بی نظیر است.

پویا افزود: با رشد اعتبارات حدود 196 جبهه کاری را در سطح شهرهای استان داشته است و در حال حاضر در همه شهرهای استان به تناسب اهداف و نیازها پروژه ای در بخشهای مختلف آب با فاضلاب در دست اجراست.

وی به کسب رتبه نخست آبفای خوزستان در بخش کاهش هدر رفت آب در بین شرکتهای آبفای کشور اشاره کرد و عنوان کرد: در بخش معاونت فنی و مهندسی مطالعات احداث 10 تصفیه خانه فاضلاب به اتمام رسیده و به تصویب آبفای کشور رسید، اجرای سیستمهای RO در خرمشهر، آبادان و هندیجان به عنوان جدیدترین روشهای تصفیه آب، اجرای دو تصفیه خانه بزرگ در شهرهای آبادان و خرمشهر، انجام مطالعات، اجرای پروژه فاضلاب در شهرهای فاقد شبکه فاضلاب از دیگر اقدامات این معاونت بوده است.

وی همچنین تامین منابع دوم آب، تولید و تامین بالغ بر 46 مگاوات برق اضطراری، احداث آب بند، تامین سلامت و کیفیت آب را از اقدامات معاونت بهره برداری این شرکت عنوان کرد.

پویا همچنین ساماندهی وضعیت کنتورهای خراب مشترکان و وصول درآمدها، ارتقا سیستم بهره وری و آموزش، تامین منابع در آمدی و افزایش سطح رفاه کارکنان را به ترتیب از اهم اقدامات معاونتهای امور مشترکان برنامه ریزی و مالی و پشتیبانی ذکر کرد.

کد خبر 854935

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha