به گزارش خبرنگار مهر، دکتر فرید ابوالحسنی روز سه شنبه در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت به تشریح برنامه ها و اقدامات دانشگاه علوم پزشکی تهران در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مردم جنوب تهران پرداخت.
وی با عنوان این مطلب که جمعیت 8/2 میلیونی شامل ساکنان جنوب تهران، اسلامشهر و ری می شود افزود: 90 درصد این جمعیت در شهر و حاشیه شهر زندگی می کنند که می بایست مثل مردم روستایی از خدمات بهداشتی و درمانی رایگان برخوردار شوند.
ابوالحسنی با تاکید بر اینکه چالشها و مشکلاتی در مسیر ارائه خدمات مراقبتهای بهداشتی به ساکنان شهرها وجود داشت تصریح کرد: بر اساس قانون دولت مکلف به ارائه مراقبتهای اولیه بهداشتی به صورت رایگان به تمامی مردم است.
معاون سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران با عنوان این مطلب که می بایست در سالهای 83 و 84 ، 140 پایگاه بهداشتی در جنوب تهران راه اندازی می کردیم افزود: در آن سالها فقط 52 پایگاه راه اندازی شد که 30 درصد جمعیت را پوشش می داد.
وی به گزارشها و مطالعات سال 84 اشاره کرد و گفت: گزارشها حاکی از آن بود که 90 درصد جمعیت شهری مراقبتهای اولیه بهداشتی را از طریق بخش خصوصی دریافت می کردند و در قبال آن پول می پرداختند.
ابوالحسنی با اشاره به اینکه در حال حاضر 11 پایگاه بهداشتی ملکی، 10 پایگاه استیجاری، 24 پایگاه واگذاری و 46 پایگاه مشارکتی برای ارائه خدمات مراقتبهای اولیه بهداشتی در جنوب تهران داریم افزود: در حال حاضر حدود 70 درصد از جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران از طریق این پایگاهها خدمات بهداشتی رایگان دریافت می کنند.
به گفته معاون سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران برای پوشش کامل جمعیت ساکن در جنوب تهران می بایست 57 پایگاه جدید مشارکتی راه اندازی کنیم که مستلزم حمایت وزارت بهداشت است.
وی ادامه داد: هزینه این تعداد پایگاه مشارکتی سالانه بیش از یک میلیارد تومان است که هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران آماده است در صورت تامین اعتبار آن از سوی وزارت بهداشت تا نیمه اول امسال این پایگاهها را راه اندازی کند.
نظر شما