به گزارش خبرنگار مهر، کیانوش عیاری در نشست سلامت و سینما که با حضور وزیر بهداشت ظهر امروز در مجتمع فرهنگی سپیده برگزار شد، گفت: ظرفیتهای بالقوه موجود در سینما از یک طرف باعث خوشایندی و از طرف دیگر باعث ترس و نگرانی است.
وی با اشاره به اینکه یک نوجوان در کنار شنوایی و بینایی یک نیرویی برای استقلال طلبی جهت مقاومت در برابر نصیحت ها دارد، گفت: باید در ساختن مجموعه های سینمایی و تلویزیونی به این موضوع نیز توجه شود.
به گفته عیاری باید سینما قابلیتهای بالقوه خود را با مسائل مربوط به حوزه بهداشت و سلامت تقسیم کند.
وی با اشاره به کمبود امکانات از جهت مکان در ساخت مجموعه ها گفت: اهل سینما باید متوجه نیاز جامعه باشند که البته ما در حد توانمان به آن می پردازیم.
در ادامه این نشست داوود رشیدی بازیگر سینما و تلویزیون نیز گفت: در حوزه هنر و سینما با یک اشکالات روبرو هستیم که در بسیاری از کارهایی که انجام می شود اثر می گذارد.
وی ادامه داد: برای مثال مجموعه روزگار قریب آقای کیانوش عیاری چند سال طول کشید که ایشان در مقابل تمام مشکلات طاقت فرسا از جمله کمبود بودجه ایستادگی کردند.
رشیدی ادامه داد: کار سینما و نمایش این گونه نیست که امروز بسازیم و فردا نشان داده شود چه بسا مجموعه هایی که ساخته می شوند و با گذشت یک سال که از حس و حال آن گذشته است به نمایش در می آیند.
در این نشست همچنین جمشید مشایخی دیگر بازیگر سینما و تلویزیون گفت: توجه به مسئله بهداشت باید از خود خانواده شروع شود، زمانی که کودک متولد شده باید رفتار و اخلاق او کاملا کنترل شود.
وی تاکید کرد: وظیفه نویسندگان و هنرمندان این است که این مسائل را به صورت مجموعه های جذاب و دیدنی ارائه دهند که به وسیله آن اهداف وزارت بهداشت در چنین حوزه هایی عملی شود.
در ادامه مینو فرشچی فیلمنامه نویس نیز با اشاره به اینکه در زمینه پیشگیری و ارتقای سطح بهداشت و سلامت می توانیم اقدامات خوبی در حوزه سینما و نمایش انجام دهیم گفت: پیشنهاد می کنم کمیته ای متشکل از اعضای خانه سینما با جامعه پزشکی تشکیل شود که از آن طریق نیازهای اساسی جامعه بهداشتی به ما منتقل شده و در نتیجه آن اقدامات لازم در جهت ساخت این گونه مجموعه ها عملی گردد.
نظر شما