۲۵ فروردین ۱۳۸۸، ۱۷:۲۰

مدیرکل منابع طبیعی گیلان:

توجه به حوزه های آبی حاشیه رودخانه سپیدرود ضروری است

توجه به حوزه های آبی حاشیه رودخانه سپیدرود ضروری است

رشت - خبرگزاری مهر: رسول محمدی گفت: توجه به حوزه های آبی داخل استان گیلان و حاشیه رودخانه سپیدرود ضروری است زیرا سپیدرود به تنهایی قادر به تامین آب مورد نیاز استان نیست.

به گزارش خبرنگار مهر در رشت، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان ظهر سه شنبه در بازدید از برخی پروژه های منابع طبیعی در رودبار بر لزوم ساماندهی و توجه به حاشیه رودخانه سپیدرود تاکید کرد.

وی همچنین با اعلام اینکه شهرستان رودبار به رغم داشتن پتانسیلها و ظرفیتهای گوناگون و تنوع اقلیمی هنوز نتوانسته جایگاه واقعی خود را کسب کند، افزود: توسعه طبیعت گردی یکی از اولویتهای این شهرستان است و سال 88 به عنوان سال شکوفایی گردشگری رودبار قلمداد می شود.

مدیرکل منابع طبیعی گیلان اظهار داشت: شهرستان رودبار این توانایی را دارد که با تقویت امکاناتش به عنوان یکی از مقاصد گردشگری به ویژه طبیعت گردی کشور مورد توجه قرار گرفته و تنها مکانی برای ترانزیت مسافرین نباشد.

محمدی بر رفتارنگاری سد خاکی کلیشم که بسیار حائز اهمیت است تاکید کرد و ادامه داد: واگذاری و بهره برداری چشمه ها باید با نظارت بسیار دقیق صورت گیرد تا سبب خشک شدن عرصه ها و صدمه رساندن به اراضی و حیوانات نشود.

سرپرست اداره منابع طبیعی شهرستان رودبارنیز در این دیدار گفت: در سال گذشته بیش از 32 مترمکعب انواع چوب آلات قاچاق در شهرستان رودبار کشف و ضبط شده و نزدیک به 15 هکتار از عرصه های ملی نیز در این شهرستان رفع تصرف و خلع ید شده اند.

داریوش رحیمی افزود: اجرای عملیات نصب بنچ مارک به طول چهار کیلومتر، احداث بیش از 20 کیلومتر کمربند حفاظتی، انجام عملیات مراقبتی از جنگل کاریهای سنواتی به میزان دو هزار هکتار از جمله اقدامات انجام شده این اداره در سال گذشته بوده است.

وی ادامه داد: توسعه بیش از 300 هکتار از جنگلهای منطقه، حفاظت از دو هزار و 200 هکتار از ذخیره گاههای سنواتی و جدید، بهسازی و مرمت چهار دهنه چشمه، کودپاشی در 300 هکتار از مراتع شهرستان، اجرای پروژه قرق در بیش از چهار هزار هکتار از مراتع رودبار و .... از دیگر اقدامات انجام شده اداره منابع طبیعی و آبخیزداری این شهرستان در سال 87 است.

رحیمی وجود شورای حل اختلاف تخصصی منابع طبیعی در شهرستان رودبار را بسیار مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت: در سال 87 بیش از 46 فقره پرونده به شورای حل اختلاف ویژه منابع طبیعی شهرستان رودبار ارسال شده که از این میزان، تاکنون بیش از 35 فقره مجوز به صدور رای شده و بقیه نیز در دست اقدام و رسیدگی است.

رئیس اداره منابع طبیعی رودبار خاطرنشان کرد: در سال 87 با توجه به اعتبارات کم تخصیص یافته به بخش ساماندهی و خروج دام، بیش از 736 واحد دامی و 9 خانوار جنگل نشین از جنگلهای شهرستان خارج شده اند.

دراین بازدید مسائلی همچون تدوین نقشه های ویژه در نقاط حساس، رفع مشکلات واگذاری ها، ساماندهی معادن، تجهیز کلیه نقشه دارا به GPS ، رفع کمبود نیروها، تجهیز پاسگاه لوشان، واگذاری مدیریت پارکهای جنگلی به بخش خصوصی، ساماندهی آبهای معدنی، توسعه گردشگری، بررسی مسائل مجریان طرحها و ... بحث و تبادل نظر شد.

کد خبر 860353

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha