هاشم مهدی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد اظهار داشت: این سند تحلیل آماری دقیقی از وضعیت آسیبهای اجتماعی استان است و آمار و اطلاعات جمع آوری شده در این سند با توجه به شرایط بومی و منطقه ای و با همکاری مجموعه دستگاه ها و نهادهای دولتی و غیردولتی استان تهیه شده و نشان می دهد که کدام آسیبها در استان شایعتر است.
این مسئول عنوان کرد: بر اساس آمار و اطلاعاتی که در سند به آنها اشاره شده، برنامه ریزان می توانند تحلیل درستی از وضعیت آسیبها در استان داشته و اقدامات و راهکارهای مناسبی برای پیشگیری و کنترل و کاهش به موقع آنها ارائه کنند.
وی با اشاره به اینکه آسیبهای اجتماعی مانند طلاق، خودکشی، قتل، اعتیاد، انحرافات جنسی و تکدی گری را نمی توان پنهان و یا از جامعه حذف کرد، تاکید کرد: تنظیم سند آسیب به معنای حذف آسیبهای موجود در جامعه نیست اما بر مبنای اطلاعات و آماری که در سند به آن اشاره شده می توان از رشد و گسترش این موارد جلوگیری کرد تا از حد طبیعی خود بیشتر نشوند.
مهدی زاده گسترش مناطق حاشیه ای، افزایش کودکان خیابانی، مهاجرت و فرار از منزل را از جمله آسیبهای این استان دانست و خاطرنشان کرد: با توجه به موقعیت فرهنگی که خراسان رضوی در کشور دارد، از نظر آسیبهای اجتماعی در حد بالاتری از دیگر استانها قرار گرفته و نیاز به برنامه ریزی متخصصانه تری برای کنترل و کاهش آسیبها دارد.
وی عنوان کرد: در این سند که برای تصویب به کار گروه اجتماعی استانداری فرستاده خواهد شد آمار پدیده هایی چون اختلال هویت جنسی، روسپی گری، همسر آزاری، کودک آزاری و برنامه های پیشگیرانه برای کنترل و کاهش آنها و همچنین راهکارهایی برای کاهش موازی کاری برخی سازمانها در این زمینه پیشنهاد شده که می تواند زمینه همکاری وهماهنگی بیشتری را در بین سازمانها مربوطه فراهم آورد.
نظر شما