اقبال محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر در سنندج اظهار داشت: میزان اعتبارات بخش کشاورزی کشور در بودجه سال جاری در مقایسه با سال گذشته از 18 تا 22 درصد افزایش یافته است.
وی افزود: با توجه به وضعیت کشور در بخش جغرافیایی از یک سو و همچنین اشتغال بیشتر مردم به کشاورزی از سوی دیگر هر آنچه که سرمایه گذاری ها در این زمینه افزایش یابد باز هم این حوزه ظرفیت داشته و بایید تلاش کرد که اعتبارات دولتی به بخش کشاورزی در کشور را افزایش داد.
نماینده مردم شهرستانهای مریوان و سروآباد در مجلس خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بعضی از استانهای کشور از لحاظ صنعتی ظرفیت و توانایی قابل توجهی ندارند می توان با تقویت بخش کشاورزی برای توسعه و پیشرفت آنها برنامه ریزی کرد.
محمدی افزود: برای افزایش سهم کردستان از اعتبارات بخش کشاورزی نیز تلاشهای خوبی توسط نمایندگان استان در مجلس صورت گرفت و خوشبختانه سهم اعتبارات این استان نیز به شکلی قابل توجه افزایش یافته است.
وی گفت: یکی از مهمترین کارهای که باید در زمینه جذب اعتبارات این بخش مورد توجه مدیران و مسئولان استان کردستان قرار گیرد این است که توجه به زیرساختها باید در اولویت قرار گیرد.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس هشتم بیان داشت: احداث سد، مکانیزه کردن کشاورزی در استان، پرداخت تسهیلات به کشاورزان و حمایت از ورود بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در احداث صنایع تبدیلی از جمله مهمترین مواردی است که باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.
محمدی اظهار امیدواری کرد که مکانیزه کردن تولید محصولات کشاورزی در استان بتواند زمینه های افزایش صادرات محصولات استان به کشور عراق را نیز افزایش دهد.
نظر شما