به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، سید فاضل موسوی جلال امروز در نخستین جلسه شورای اداری زندانهای لرستان در سال جدید، اظهار داشت: سال جدید، سالی است که از طرف مقام معظم رهبری به عنوان سال اصلاح الگوی مصرف نام گذاری شده و انتظار می رود در این راستا حرکت های جامعی در اداره کل زندان های لرستان نیز آغاز شود.
وی با بیان اینکه اصلاح الگوی مصرف محدود به ظواهر مانند آب، برق، گاز و دیگر اموری که شایع و رایج نمی باشد، از تشکیل کارگروههایی برای نهادینه کردن اصلاح الگوی مصرف در زندانهای لرستان خبر داد.
این مقام مسئول ادامه داد: بمنظور شناسایی الگوهایی که قابلیت این را دارند که اصلاح مصرف در مورد آنها صورت گیرد، باید با تشکیل کمیته هایی و سازماندهی آنها مواردی که قابلیت اصلاح دارند را شناسایی و آنان را بهبود بخشیم.
موسوی جلال همچنینبه برخی احادیث و روایات از اصلاح رفتار بعنوان یکی از تعهدات اشخاص یاد کرد و خاطر نشان کرد: اصلاح رفتار جزء الگوی مصرف است و استفاده درست از زمان که خیلی هم با ارزش است می تواند دستگاهها و ادارات را بسوی بهبودی و رضایت مندی ارباب رجوع کمک و یاری کند.
وی خواستار استفاده از زمان به نحوه شایسته در انجام کار شد و افزود: بهتر مصرف کردن و بهینه مصرف کردن زمان، اصلاح حقیقی در رفتار و عملکردهای ما خود نوعی اصلاح الگوی مصرف خواهد بود .
هدف زندانبانی اصلاح مددجویان است/ اصلاح فقط شامل برگزاری کلاس های آموزشی تکراری نیست
مدیر کل زندان های استان لرستان یادآور شد: یکی از راههای اصلاح الگوی زمان، برنامه ریزی است و زمانی برنامه ریزی وجود دارد که نظم و انضباط را در سر لوحه کار قرار داده و سطحی نگری را از دستور کار خارج کنیم و باید به مسائل عمیق تر توجه داشته باشیم.
موسوی جلال همچنین با تشریح وظایف زندانبانان، بیان داشت: یکی از مهم ترین اهداف کار زندانبانی اصلاح مددجویان است که این هدف نیز به فعالیتهای فرهنگی و تربیتی برمی گردد.
وی با تاکید بر اینکه فعالیت های فرهنگی و تربیتی فقط شامل برگزاری کلاسهای تکراری نیست، ادامه داد: باید فعالیتها در زندان ها به صورت عمیق تر انجام تا منجر به کار اصلاحی نیز شود.
این مقام مسئول در ادامه خواستار توجه بیشتر به بحث آموزش و تحصیل مددجویان شد و خاطر نشان کرد: روسای زندانها می بایست نقش عوامل انسانی را برای جلوگیری از آسیب ها در زندان ها بررسی کنند.
وی همچنین پیرامون به حداقل رساندن آسیب های اجتماعی در زندان ها نیز گفت: لازمه کار، تشکیل کارگروهها در زندانها بوده و باید این کارگروهها با زندانیان و پرسنل مشارکت کنند که این کارگروهها را وارد بندها و حتی اتاقهای مددجویان کرده و بین زندانیان ارتباط برقرار نمایند.
موسوی جلال ادامه داد: با تشکیل این کارگروهها نظرات و پیشنهادات از مددجویان جمع بندی و نسبت به این موضوع برنامه ریزی دقیق تری را جهت اصلاح مددجویان در سطوح مختلف انجام داده و به سمتی حرکت کنیم که از افکار مددجویان برای بهبود شرایط زندان و جلوگیری از آسیبهای درون زندان به نحوه شایسته ای استفاده کنیم.
رئیس شورای اداری زندانهای لرستان از روسای زندانها خواست تا مدیریت مشارکتی را در دستور کار خود قرار داده و از نظرات همکاران خود کمک بگیرند .
نظر شما