به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، محمد رضا خواجه وند صبح پنج شنبه در جمع خبرنگاران افزود: سه هزار و 300 فقره پرونده در سال گذشته به دادگستری شهرستان ابهر وارد شده است.
وی در خصوص پرونده های دادستانی نیز ابراز داشت: کلیه پرونده هایی که در سال گذشته به دادستانی وارد شده است به طور کامل رسیدگی شده و حتی تعداد 500 فقره دیگر پرونده نیز مربوط به سال های گذشته بود که در سال جاری به طور کامل اجرایی شد.
خواجه وند ورود شوراهای حل اختلاف جهت رسیدگی به پرونده ها و حل دعاوی مردم را مطلوب دانست و یاد آور شد: در شهرستانها اکثر پرونده های ورودی مربوط به روستاها است.
خواجه وند ادامه داد: خوشبختانه با دستور رئیس قوه قضائیه مبنی بر تاسیس شعب شوراهای حل اختلاف، میزان ورودی پرونده به دادگستری از روستاها به طور محسوسی کاهش پیدا کرده است و اکثر آنها در شورا های حل اختلاف خود روستاها رسیدگی می شود.
رئیس دادگستری شهرستان ابهر در خصوص تعداد شعب شورا های حل اختلاف و پرونده های ورودی به آنها نیز تصریح کرد: در شهرستان ابهر55 حوزه شورای حل اختلاف وجود دارد که 24 حوزه در خود شهر ابهر و مابقی در روستاها دایر است و تنها یک حوزه از تعداد به دلیل عدم وجود دعاوی بین روستاییان غیر فعال است.
خواجه وند ادامه داد: در سال گذشته 11 هزار پرونده به شوراهای حل اختلاف وارد شده است که از این تعداد به 35 درصد به طور کامل رسیدگی شده است لذا با وجود شوراهای حل اختلاف به میزان 65 درصد از تعداد پرونده های ورودی به دادگستری کاهش یافته است.
وی اظهار داشت: کلیه پروندها در این دادگستری ثبت CMS می شود و تا دو هفته دیگر ابلاغ ها و رای دادگاه نیز از طریق این سیستم به تلفن همراه افراد ارسال خواهد شد.
رئیس شورای حل اختلاف شهرستان ابهر افزود: البته از نظر قانونی ارسال رای دادگاه و ابلاغها از طریق پیام کوتاه مشکل زاست اما امیدواریم که این امر در مجلس و قوه قضاییه هرچه سریعتر حل و فصل شود.
نظر شما