یاسر انصاری کجوری استخراج بی رویه آب از چاه های دریاچه پریشان را باعث بهم خوردن زنجیره اکولوژی منطقه دانست و گفت: بافت گیاهی و جانوری منطقه به خاطر تبخیر زیاد و هدر رفت آب در دریاچه در حال نابودی و دگرگونی است و مطمئناً اثرات مخرب این حادثه روی زندگی انسانها به خصوص حاشیه نشینان دریاچه پریشان اثرات خود را خواهد گذاشت.
با این حال، بارش شدید تگرگ در چند روز گذشته در حالی 900 هکتار از محصولات کشاورزی روستاهای اطراف دریاچه پریشان را از بین برد که به عقیده شاهدان محلی این نوع بارش با حجم وسیع در سالهای اخیر بی سابقه بوده است.
در همین خصوص یک کارشناس هواشناسی استان فارس به خبرنگار مهر گفت: طی هفته گذشته بارشهای سنگین تگرگ با دانه های درشت و سنگین در منطقه داشتیم که البته سایتهای دیدبانی ما میزان بارشها را ثبت کرده اند و این بارشها از ابرها موسوم CB یا کومولوس زاییده می شوند و کشاورزی منطقه را نیز با خطر مواجه کرده اند.
اسماعیل زاده با اشاره به گذر متناوب سامانه بارش زا بر فراز مناطقی چون پریشان تاکید کرد: تگرگ بارش در این منطقه قابل طبیعی است و البته در فصل بهار و اواخر تابستان امری رایج است و رخ دادن حوادثی مثل تخریب محصولات کشاورزی، قابل پیش بینی است.
نظر شما