رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: به موازات ارتباطهای الکترونیکی و از راه دور، برقراری ارتباط بین صاحبان صنایع و پژوهشگران به صورت چهره به چهره به منظور تبادل اطلاعات و آرا و افکار نیز به گسترش و ارتقای سطح علم و فناوری کمک زیادی می کند و این افراد نباید از این امر غافل شوند.
وی ادامه داد: برگزاری همایشهای تخصصی از راههای افزایش ارتباط چهره به چهره صاحبان صنایع و پژوهشگران است و لازم است این همایشها به تناسب نیازها برگزار شود.
رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی بیان داشت: حدود 30 درصد پژوهشهای انجام شده در رشتههای مواد، دیرگدازها و نسوزها در کشور اجرایی و شده و 95 درصد از افراد تحصیل کرده در رشتههای صنایع و مواد نسوز و سرامیک پس از انقلاب وارد چرخه فعالیتی صنعت شدهاند.
صدرنژاد افزود: تا قبل از پیروزی انقلاب رشتههای تخصصی در زمینه مواد وجود نداشت و همه موفقیتهای مربوط با این رشته و رشتههای زیر مجموعه آن پس از پیروزی انقلاب ایران حاصل شده است.
وی خاطرنشان کرد: دیرگدازهای قلیایی، اسیدی، منیزیتی و ... از مهمترین نوع دیرگدازهایی هستند که کارخانجات صنایع ما در کشور از آنها استفاده می کنند.
نظر شما