اسماعیل غلامی در گفتگو با مهر گفت: براساس قانون بودجه امسال، قرار است اسامی اعضای هیئت مدیره شرکتهای دولتی به منظور جلوگیری از حضور آنها درهیئت مدیره شرکتهایی که به بخش خصوصی واگذار می شوند، اعلام شود.
معاون سازمان خصوصی سازی با بیان اینکه اعلام این اسامی تا پایان خرداد ماه امسال بر عهده سازمان خصوصی سازی است، تصریح کرد: البته برداشتهای مختلفی از این موضوع می شود که مقررشده است که در دولت درمورد این تفاسیر سئوال و استعلام شود.
وی ادامه داد: با این وجود، قرار است از معاونت حقوقی ریاست جمهوری در مورد تفاسیر بند "ج" ماده 51 قانون بودجه سئوال شود که آیا منظور از این بند این است که حضور افراد دولتی در هیئت مدیره شرکتهای دولتی که واگذار می شوند، ممنوع است و یا اینکه این کار به منظور این است که افراد دو شغل دولتی نداشته باشند.
غلامی تصریح کرد: به عنوان مثال، این موضوع مطرح است که یک کارمند دولتی که مدیرعامل مخابرات است باید استعفا دهد، یا اینکه مدیرعامل مخابرات اگر دارای یک شغل دولتی است، از سمت خود در یک شرکت دولتی واگذار شده استعفا دهد؟
وی تاکید کرد: تا منظور قانون سئوال شود، اگر قرار است تغییر و تحولاتی در این خصوص صورت گیرد، بهتر است تا پایان اردیبهشت انجام شود، زیرا از ابتدای خردادماه اسامی این افراد اعلام خواهد شد.
معاون سازمان خصوصی سازی بیان کرد: به جز شرکتهای گروه 3 که از واگذاری سهام مستثنی شده اند، بقیه شرکتهای دولتی که حدود 405 شرکت هستند، مشمول واگذاری سهام شده اند.
به گزارش مهر، سازمان خصوصی سازی در سالجاری مکلف شده است که تا پایان خردادماه جاری، اسامی تمامی اعضای هیئت مدیره شرکتهای دولتی را اعلام نماید تا مانع افرادی که در چند شرکت مشغول فعالیت هستند و از امتیازات چند بخش استفاده می کنند، شوند.
نظر شما