به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، محمد اشرف نیا ظهر سه شنبه در نخستین جلسه مشترک کمیته ثبت جهانی بازار تبریز در سال 88، اهمیت بازار تبریز را برای منطقه فراتر از یک مجموعه تجاری معمولی دانست و گفت: سازندگان این مجموعه عظیم، همه موارد لازم برای پیشرفت و پرورش روحی و جسمی را نیز در کنار کسب و کار و تجارت پیش بینی کرده اند و این نشان از تفکرات مردم آذربایجان دارد.
وی افزود: انتخاب و ارتباط کاربرها در این بازار به بهترین شکل پیش بینی و رعایت شده است و ما به عنوان وارثان این تفکر عمیق، باید نسبت به حفظ و نگهداری بازار به بهترین حالت اقدام نماییم.
به گفته اشرف نیا با اصلاح برخی زیرساختها مانند برق و مخابرات و آب، خطرات احتمالی موجود در بازار تبریز به حداقل خواهد رسید.
معاون عمرانی استاندار تعیین برنامه زمان بندی و مشخص شدن عملکرد هر یک از سازمانهای مرتبط با بازار را برای تسریع و تقویت روند ثبت بازار تاریخی تبریز در سازمان یونسکو خواستار شد و گفت: باید از تمام توان برای اصلاح مشکلات موجود در بازار استفاده کنیم و این مجموعه را در حد و اندازه شان بزرگترین بازار جهان آماده نماییم.
وی به تعیین اقدامات هم راستا و ساماندهی برق و مخابرات بازار و حذف سیم های موجود که هم منظره بازار را مخدوش کرده و هم خطرات احتمالی را افزایش می دهد اشاره کرد و افزود: در مورد آب و سیستم حرارتی بازار هم مساله با تعیین و احداث موتورخانه های متمرکز حل خواهد شد.
بازار تاریخی تبریز تابستان امسال میزبان کارشناسان سازمان یونسکو خواهد بود تا صلاحیت این مجموعه عظیم تاریخی و فرهنگی و تجاری را برای ثبت در میراث جهانی بررسی نمایند.
نظر شما