به گزارش خبرنگار مهر در مشهد دکتر مهری پریرخ پیش از ظهر پنج شنبه در افتتاحیه این همایش افزود: هدف این همایش پویاسازی است تا دبیران مدارس در زمینه کتابخانهای در مقاطع مختلف تحصیلی با آخرین دستاوردهای دانشگاهی و آموزش و پرورش آشنا شده و با به کاربستن این سیستم، در تربیت هر چه بهتر دانشآموزان در زمینه آشنایی با کتابخانهها بکوشند.
دبیر همایش ملی کتابخانه های آزمایشگاهی گفت: نظامی که سالهای اخیر در مدراس کشور حاکم بوده سیستم یاددهی و یادگیری کتابمحور و معلممحور است که برای تبدیل این نظامها به نظامی پویا موانع بسیاری بر سر راه است.
وی افزود: برای ماندگاری این آموزش راهکارهایی برای معلم، والدین و کتابدار پیشنهاد شده است که امیدواریم در این همایش و با روی هم گذاشتن تجربیات افراد شرکت کننده، به این هدف نائل آییم.
پریرخ با بیان اینکه این همایش در سه محور جنبههای کتابداری و اطلاعرسانی، تربیتی و روانشناختی، تولید و نشر کتابهای غیردرسی و منابع اطلاعاتی برگزار شده است و تاکنون 212 چکیده مقالات، 44 مقاله تخصصی و 28 پوستر به دبیرخانه همایش ارسال شده است و 70 نفر در این همایش مقالات خود را ارائه میدهند.
دبیر این همایش افزود: 13 غرفه در حاشیه این همایش ملی در محل دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی برپا می شود و شرکتکنندگان با انواع منابع اطلاعاتی، دستاوردهای معلمان، کتابداران و نهادهای خودجوش و نیز نرمافزارهای کتابخانههای آموزشگاهی آشنا میشوند.
همایش ملی کتابخانههای آموزشگاهی به مدت دو روز در دانشگاه فردوسی مشهد در حال برگزاری است.
نظر شما