سید حسین طباطبایی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه این سیستم با عنوان "ردیاب 2" طراحی و ساخته شده است، گفت: این ردیاب مجهز به دوربین است و می تواند هدف متحرک را کنترل و ردیابی کند.
وی اظهار داشت: این ردیاب به آتش زنه هایی چون خمپاره انداز، تیربار، دوشکا و غیره متصل است و تصاویر گرفته شده از دوربین ردیاب توسط سیستم پردازش می شود. پس از پردازش، ردیاب بر روی هدف قفل می شود و سپس به وسیله "فایر کنترل" به سیستم های آتش زنه فرمان آتش می دهد.
طباطبایی با تاکید بر اینکه این ردیاب برای کنترل هدف است، اظهار داشت: این ردیاب قادر است تا 100 تصویر را پردازش و به ترتیب فاصله هدف را ردیابی و شلیک کند و از هدفهایی که فاقد حرکت باشند تنها عکس گیرد.
مدیر پروژه های الکترونیک و مخابرات نیروی زمینی با تاکید بر اینکه این وسیله قابلیت چرخش 360 درجه ای دارد به مهر گفت: این سیستم به طور اتوماتیکی حرکت می کند و می تواند به شعاع یک کیلومتر هر هدفی شامل UAV (هواپیمای بدون سرنشین)، هلی کوپترها، هواپیماهای پست پرواز، تانک، نفر بر و آدم را ردیابی کند.
وی اضافه کرد: استاندارد این وسیله بر اساس استانداردهای نظامی و قابل استفاده در کلیه شرایط آب و هوایی باد، باران و مناطق سرد و گرم است به طوری که می توان در دمای منفی 35 تا مثبت 65 درجه از آن استفاده کرد.
طباطبایی با اشاره به اینکه این سیستم نظامی است و در حال حاضر از آن استفاده می شود به مهر گفت: سیستمهای ردیاب مهمترین وسیله در بخش نظامی است که برای ساخت آن حدود هفت پایان نامه کارشناسی ارشد ارائه شده است و ما با استفاده از دستاوردهای این تحقیقات موفق به ساخت و بومی سازی این سیستم در کشور شدیم.
نظر شما