به گزارش خبرنگار مهر در بروجرد، مرتضی فرجی پیش از ظهر یکشنبه در مراسم افتتاح خانه فرش دستباف این شهر، اظهار داشت: بیش از 70 درصد تولیدات فرش دست باف در ایران به خارج از کشور صادر می شود و بقیه در داخل کشور استفاده می شود.
وی عنوان کرد: هم اکنون بیش از یک میلیون و 200 هزار نفر بافنده فرش در کشور مشغول به فعالیت هستند.
مدیر مرکز ملی فرش ایران با تشریح اهداف راه اندازی خانه های فرش در کشور، یادآور شد: خانه فرش پایگاهی برای صادر کنندگان، واردکنندگان و بافندگان فرش محسوب می شود.
فرجی ضمن تاکید بر ضرورت فعالیتهای پژوهشی در زمینه فرش، خاطرنشان کرد: اگر نگاه علمی و پژوهشی به صنعت فرش داشته باشیم در این عرصه موفق خواهیم بود.
نماینده مردم بروجرد در مجلس نیز در ادامه بیان داشت: یکی از اهدافی که باید در زمینه تولید فرش در بروجرد دنبال شود تبدیل این شهرستان به یکی از قطبهای تولید فرش دستباف در کشور است.
علاالدین بروجردی با تاکید بر اینکه رسیدن به این مهم جز با گسترش فعالیت علمی در حوزه فرش امکان پذیر نیست، افزود: خانه فرش دستبافت می تواند علاوه بر اینکه مرکزی برای فراگیری دانش تولید فرش باشد در زمینه فعالیتهای تحقیقاتی نیز وارد شود.
وی همچنین خواستار فعالیتهای مطالعاتی و تحقیقاتی در زمینه نقشه های قدیمی فرش منطقه بروجرد شد.
رئیس اداره بازرگانی شهرستان بروجرد گفت: در حال حاضر در بخش فرش دستبافت بروجرد بیش از دو هزار و 500 نفر فعالیت دارند.
علی شاهوردی با اشاره به فعالیت اتحادیه فرش با عضویت هزار و 800 نفر در بروجرد، یادآور شد: در حال حاضر همچنین هفت کارگاه متمرکز و غیر متمرکز فرش دسنبافت در بروجرد فعال است.
نظر شما