به گزارش خبرنگار مهر در نیشابور، علی اصغر بیاتی ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران افزود: بخش اعظم اعتبار هزینه شده در این بخش به غیر از اعتبارات عمرانی، از سوی خیران هزینه می شود.
رئیس هیئت ورزش روستایی و عشایری نیشابور با اشاره به جمعیت 170 هزار نفره روستایی نیشابور و تعداد نقاط زیاد روستایی این شهرستان و نیاز این جامعه به فعالیت ورزشی بیشتر، از اداره کل تربیت بدنی استان، هیئت ورزش روستایی و عشایری استان، دهیاری ها و خیران برای توسعه ورزشی به عنوان عامل نشاط و سلامتی جامعه در خواست اعتبار بیشتر کرد.
وی گفت: در حال حاضر سه سالن سرپوشیده و هشت مجتمع روباز ورزشی در روستاهای نیشابور وجود دارد.
بیاتی ادامه داد: توزیع وسایل ورزشی به طور رایگان میان تیمهای روستایی، امسال نیز چون سه سال گذشته پی گرفته خواهد شد.
رئیس هیئت ورزش روستایی و عشایری نیشابور اظهار داشت: این هیئت به غیر از پیگیری افزایش فضای ورزشی و توزیع وسایل ورزشی، توسعه و برگزاری رشته های کشتی با چوخه، کشتی آزاد، دو صحرا نوردی، طناب کشی، آمادگی جسمانی، شطرنج، والیبال و فوتسال را در دستور کار دارد.
بیاتی در خصوص توفیقات این هیئت گفت: کسب مقام دوم والیبال آقایان، دو صحرانوردی، شطرنج و آمادگی جسمانی روستایی استان و مقام سوم کشتی آزاد در سال 87 و کسب مقام سوم کشور در والیبال بانوان روستایی در سال 86 و میزبانی مسابقات منطقه پنج روستایی کشور در پنج رشته در سال 87 بخش اعظم موفقیتهای ورزشکاران روستایی نیشابور و این هیئت ورزشی است.
نظر شما