ناصر بابا محمدی مدیرعامل شرکت چاپ و انتشارات اسوه وابسته به سازمان اوقاف و امور خیریه در مورد مشکلات حوزه نشر قرآن به خبرنگار مهر گفت: در تعامل با دو مرکز سازمان دارالقرآن و ابسته به سازمان تبلیغات اسلامی و مرکز طبع و نشر وابسته به مقام معظم رهبری که صدور مجوز چاپ قرآن را به عهده دارند، مشکل خاصی نداریم و کارهای اولیه اعم از بررسی و کنترل قرآنها به خوبی انجام می شود .
وی با بیان اینکه تا وقتی کاغذ به ناشران تعلق می گرفت نیازها تا حدی پاسخ گفته و مشکلات کمتر بود، تصریح کرد: از زمانی که یارانه کاغذ برداشته شده، قول داده اند که از ناشران، قرآن خریداری کنند، اما الان به قول خود عمل نمی کنند و قرآن خریداری نمی شود.
کاغذ دولتی برخی ناشران قدرت رقابت در بازار را سلب می کند
بابا محمدی با اشاره به اینکه برخی ناشران از کاغذهایی که سالهای قبل از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و یا وزارت بازرگانی خریده اند، به چاپ و انتشار قرآن اقدام می کنند که منجر به ایجاد مشکل رقالتی می شود، یادآور شد: این امر باعث می شود تفاوت قیمت قرآن بسیار زیاد شود و در واقع قدرت رقابت را در بازار سلب کند.
مدیر عامل شرکت چاپ و انتشارات اسوه در ادامه افزود: این امر منجر شده برخی مخاطبان اعتراض کنند که چرا قیمت قرآن زیاد است، حال آنکه ناشران دیگر با قیمت کمتر و کیفیت بهتری به فروش می رسانند.
خرید کتاب به جای یارانه کاغذ هنوز اتفاق نیفتاده است
وی در ادامه حذف یارانه از بودجه دولتی را نامطلوب ارزیابی کرد و گفت: قرار بود وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به جای یارانه قرآن و یا کتابهای دیگر ناشران را خریداری کند، اما این اتفاق نیفتاده است.
ناصر بابا محمدی در ادامه درخواست و نگاه عموم مردم ایران را استفاده از کتابت ایرانی خواند که نسخ را ترجیح می دهند، گفت: بسیاری از داوران و اساتید قرآنی کتابت عثمان طه را ترجیح می دهند.
شرکت چاپ و انتشارات اسوه وابسته به سازمان اوقاف و امور خیریه، بزرگترین چاپخانه قرآن کریم ایران و دومین مرکز پس از عربستان در جهان اسلام است که سالانه بیش از 2 میلیون و 500 هزار جلد قرآن با ترجمه و بی ترجمه، مفاتیح و ادعیه در قطع و اندازه های مختلف منتشر می کند.
نظر شما